Neler Yeni

🔥İndirim Philips 1000 Serisi elektrikli Tıraş Makinesi - S1134/00 sepette kuponla 999₺

123kral14

80+ Silver
bacak pürüssüz alınır mı

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Bende 3000 serisi var acayip iyi cihaz ama fazla bastırmayın deriyi de tıraşlarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammet ali
Bende 3000 serisi var acayip iyi cihaz ama fazla bastırmayın deriyi de tıraşlarsınız
braun 9 serisi mi iyidir tahriş etmeden yoksa bu mu ben braun 9 serisinin bir alt versiyonunu kullanmıştı tahriş ediyordu bu eder mi acaba

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
braun 9 serisi mi iyidir tahriş etmeden yoksa bu mu ben braun 9 serisinin bir alt versiyonunu kullanmıştı tahriş ediyordu bu eder mi acaba
braunu bilmem de eğer hassas cildin varsa philips 3 bıçaklı serileri kuru kesimde tahriş edebilir en azından sıcak suyla yüzü yıkamak gerek ve sık tıraş olanlar için uygun sadece . ayriyetten cildin alışmasıda gerekir bende ilk başlarda sıkıntı olmuştu sonradan normale döndü kuru da ıslakta çok farketmiyor benim için ancak düzeni oturttuktan sonra çok rahat edersin temizleme derdi yok etrafa saçma derdi yok 5 10 dk ya kesiyorsun bitti gitti

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Powertec markalı tıraş makinelerine bakın derim. Philips almıştım fakat powertec deneyince keşke almasaydım dedim. Aylardır kullanıyorum bir defa şarj ettim bataryasını öyle söyleyeyim. Kullandığım model Powertec TR-758
Ense için tahriş, çizme falan yapıyor mu nasıl

hamonbru

80+
Çok sıcak değil geçen aylarda 900 TL'ye indirdiler artı üstüne kupon da denk gelebiliyordu.
Acele ihtiyacı olmayan bekleyebilir.

Ense için tahriş, çizme falan yapıyor mu nasıl
Zaten normalde ense makinesidir berberlerin kullandığı bir modeldir ama konudaki döner bıçaklı makineler kadar kısa sıfır kesim yapmaz 1 günlük gibi keser.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom