2 k öneririmGigabyte RTX 4070 SUPER Windforce OC için 2K mı 4K mı tercih edilmeli? 1080p var bende ama yeterli gelmez diye düşünüyorum.
2k çok rahat oynatıyor şuan günümüzde bende 2k da kullanıyorum. 4k da açar ama çok kısa ömürlü olur gerek yok.Gigabyte RTX 4070 SUPER Windforce OC için 2K mı 4K mı tercih edilmeli? 1080p var bende ama yeterli gelmez diye düşünüyorum.
2K ama 4K da da açar oyunları sorun olmaz hocam vram kaynaklı bir problem olur sadece.Gigabyte RTX 4070 SUPER Windforce OC için 2K mı 4K mı tercih edilmeli? 1080p var bende ama yeterli gelmez diye düşünüyorum.
4k dada stabil oynayabileceğin oyunlar var ama uzun ömürlü olsun istiyorsan ve fps de oynuyorsan 2k al daha yüksek hz li al.Gigabyte RTX 4070 SUPER Windforce OC için 2K mı 4K mı tercih edilmeli? 1080p var bende ama yeterli gelmez diye düşünüyorum.
4kyı neden gereksiz bulduğunu öğrenebilirmiyim ama bilgilerler şu şu youtuberın sözleriyle değil2k bence. zaten 4kyı gereksiz buluyorum kendi adıma. ünlü düşünür, youtuber asmongold da geçenlerde oyun için 27 inch ekran + 2k çözünürlük en iyisi dedi. 2k ile devam.
peki ya ünlü mimar şekip tanrıyar ne dedi'' bir mimar gözüyle baktığımda 4k görmediğim her şey bana anlamsız boş geliyor'' burada şekip beyle osman bilmem kimi kıyas edecek değiliz herhalde2k bence. zaten 4kyı gereksiz buluyorum kendi adıma. ünlü düşünür, youtuber asmongold da geçenlerde oyun için 27 inch ekran + 2k çözünürlük en iyisi dedi. 2k ile devam.
4k ile 120-144hz oyun oynamak için vereceğin para vs 2k 144 hz oyun oynamak için vereceğin para. çoğunluk açısından 4k fiyat / performans açısından gereksiz. dünyadaki çoğu pc oyuncusu daha 2kya bile geçmemiş durumda bırak 4kyı. ayrıyetten 4k ile 27 inch monitörde oyun oynamak 1080p 17 inch monitörde oyun oynamak gibi. o kadar küçük ekran boyutunda o kadar yoğun piksel sıkıştığında 1080p 19-20 inch monitörde oynadığınla aynı kalitede bir ekran göreceksin. cep telefonlarındaki çözünürlük gibi bir durum. o kadar pikseli küçücük şeye sığdırdığın zaman 1080p-2k farkını anlayamamaya başlıyorsun ekran küçüklüğü sebebiyle, çünkü o kadar fazla piksel o kadar küçük ekrana öyle bir sıkışıyor ki piksellerin verdiği etkiyi gözünün farketmesi çok zorlaşıyor. 4knın gerçek kalitesini görmek istiyorsan +32 monitör alırsın o da çoğu oyuncu için çok fazla büyük. ideal monitör hem göz sağlığı hem de mesafeye oranla ekran rahatlığı olarak çoğu pc oyuncusunun monitöre olan mesafesine bağlı olarak 24-27dir. zira +32 inch ekran alıp klavyeyi gidip 2 metre uzağa koymazsın.4kyı neden gereksiz bulduğunu öğrenebilirmiyim ama bilgilerler şu şu youtuberın sözleriyle değil