Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Nasıl ya imkansız, kutuya iyi baktığınıza emin misiniz kutunun alt kısmında olması lazım
Evet içerisindeymiş fakat daha önce açılmış bir ürün gönderdiler. Geri iade edicem. Klavye de olması gerektiğinden daha ağır ve kullanışsız. Çok yüksekte. Tavsiye etmem

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
yusuf ecer
Evet içerisindeymiş fakat daha önce açılmış bir ürün gönderdiler. Geri iade edicem. Klavye de olması gerektiğinden daha ağır ve kullanışsız. Çok yüksekte. Tavsiye etmem
Monsgeek ürünlerinde jelatin olmuyor sitesinden aldığında bile. Açılmış değildir muhtemelen. Aluminyumdan da hafif olmasını beklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
TR'de şuan rakibi yok. Trimode, kaliteli pcb, ışık geçiren keycapsler ve yetmezmiş gibi VIA/QMK var.
VIA: klavyenin yazılımını kullanmaya gerek olmadan tarayıcı üzerinden istediğiniz tuş, medya atamasını yapabilir özel makrolar yapabilirsiniz. Buna ek olarak screen ambilight, oyun rgb senkronize ; can azken tuşlar kırmızı yanması, iyileşirken yeşile dönmesi gibi özel efektler..
Ayrıca knob medya sesi kısmak için ayarlanabiliyor.
Kasa tamamen aluminyum, ağırlığı 1.5kg üzerinde. Premiumu sonuna kadar hissediceksiniz.
Switchlerine diyecek bir şey yok, trde alabileceğiniz en kaliteli switchlerden.
Kendi sitesinde kargo + ürün fiyatı 145usd.
Vergi çıkmıyor ama çıkarsa zaten durumu biliyorsunuz. Sitesinden bile daha ucuz.
Merhaba hocam ben tamamı aliminyum silver model arıyorum Türkiye içi satan bildiğiniz yer var mı acaba ???

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah
Ben de yükseklik ve sesinden pek memnun kalmadım 5075b daha güzel geliyor hala aldığım fiyata yakın vericem ilgilenen varsa

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207