Neler Yeni

Yurt dışı kaydı yapılıp bütün telefonlara açılmış 14 pro max ne kadar eder?

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke Asya
Bütçe
12
Merhaba elimde temiz mor iphone 14 pro max var pil%84 temiz çiziksiz değişeniz orjinal fatura kutu olan 256gb iphone kaça satabilirim 2022'de kayıt yaptım ve bütün hatlara açıldı Tr cihazı gibi oldu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Furkan Görür
sıkıntı şu 3yııl takvim yılını doldursa bile pasaport sahibi iptal edebiliyor. Bunu yapmalarının sebebi o imei ile bir suç işlenirse mesuliyet pasaport sahibine geçmesin diye

şahin doğan

80+ Platinum
53-55 bandına koyulabilir. Bir tık üstüne de belki gidebilir ama daha üstüne koymak satılma süresini uzatır.

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke Asya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntı şu 3yııl takvim yılını doldursa bile pasaport sahibi iptal edebiliyor. Bunu yapmalarının sebebi o imei ile bir suç işlenirse mesuliyet pasaport sahibine geçmesin diye
Bi belge vs imzalayıp versek
Mesaj otomatik birleştirildi:

53-55 bandına koyulabilir. Bir tık üstüne de belki gidebilir ama daha üstüne koymak satılma süresini uzatır.
55'e koysam gider mi acaba s24 ultraya veya bekleyip s25 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
zamanınız varsa 47 48e gider ama hemen satmak isterseniz 42 civarı alıcı bulursunuz diye düşünüyorum

o fiyatlarda tr garantililer var sanmıyorum

şahin doğan

80+ Platinum
55'e koysam gider mi acaba s24 ultraya veya bekleyip s25 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum
Piyasa fiyatı o civarda. 2. elde ne kadar hızlı satılıyor tam bilmiyorum ama kayıtlı cihazların satılması bir tık daha zor olduğundan bence bekletir.

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke Asya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanınız varsa 47 48e gider ama hemen satmak isterseniz 42 civarı alıcı bulursunuz diye düşünüyorum

o fiyatlarda tr garantililer var sanmıyorum
42'e bu cihazı vereceğime hediye ederim valla :D 50k civarına giderse satarım yoksa aileden birine hediye ederim

Piyasa fiyatı o civarda. 2. elde ne kadar hızlı satılıyor tam bilmiyorum ama kayıtlı cihazların satılması bir tık daha zor olduğundan bence bekletir.
O da var duruma göre 51k ilana atayım 50k altına vermem teklif gelirse satayım yoksa kalsın en iyisi

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
pardon fiyatlar artmış biraz eski fiyatlara göre yazmıştım dediğiniz gibi 50 civarına satılır gibi duruyor

xemilian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
max emilian
Netgsm calisiyor mu?
21500'den falan 91% sağlıklı olanlar ilanda ama... Bi bit yeniği olabilir

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke Asya
pardon fiyatlar artmış biraz eski fiyatlara göre yazmıştım dediğiniz gibi 50 civarına satılır gibi duruyor
Teşekkür ederim 51-52'e ilana atayım ben giderse veririz artık çiçek gibi telefon :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup Sürücü
Merhaba elimde temiz mor iphone 14 pro max var pil%84 temiz çiziksiz değişeniz orjinal fatura kutu olan 256gb iphone kaça satabilirim 2022'de kayıt yaptım ve bütün hatlara açıldı Tr cihazı gibi oldu
Konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Bende bir cihaz var. 01.01.2025 te tüm hatlara açılacaktı. Bugün denedim olmadı servis yok diyor. Her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu acaba yardımcı olur musunuz

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke Asya
Konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Bende bir cihaz var. 01.01.2025 te tüm hatlara açılacaktı. Bugün denedim olmadı servis yok diyor. Her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu acaba yardımcı olur musunuz
bu hafta açılabilir bende de aynı durum bekliyorum :D

Top Bottom