Bi belge vs imzalayıp verseksıkıntı şu 3yııl takvim yılını doldursa bile pasaport sahibi iptal edebiliyor. Bunu yapmalarının sebebi o imei ile bir suç işlenirse mesuliyet pasaport sahibine geçmesin diye
55'e koysam gider mi acaba s24 ultraya veya bekleyip s25 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum53-55 bandına koyulabilir. Bir tık üstüne de belki gidebilir ama daha üstüne koymak satılma süresini uzatır.
o fiyatlarda tr garantililer var sanmıyorum53-55 bandına koyulabilir. Bir tık üstüne de belki gidebilir ama daha üstüne koymak satılma süresini uzatır.
Piyasa fiyatı o civarda. 2. elde ne kadar hızlı satılıyor tam bilmiyorum ama kayıtlı cihazların satılması bir tık daha zor olduğundan bence bekletir.55'e koysam gider mi acaba s24 ultraya veya bekleyip s25 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum
42'e bu cihazı vereceğime hediye ederim valla 50k civarına giderse satarım yoksa aileden birine hediye ederimzamanınız varsa 47 48e gider ama hemen satmak isterseniz 42 civarı alıcı bulursunuz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
o fiyatlarda tr garantililer var sanmıyorum
O da var duruma göre 51k ilana atayım 50k altına vermem teklif gelirse satayım yoksa kalsın en iyisiPiyasa fiyatı o civarda. 2. elde ne kadar hızlı satılıyor tam bilmiyorum ama kayıtlı cihazların satılması bir tık daha zor olduğundan bence bekletir.
Konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Bende bir cihaz var. 01.01.2025 te tüm hatlara açılacaktı. Bugün denedim olmadı servis yok diyor. Her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu acaba yardımcı olur musunuzMerhaba elimde temiz mor iphone 14 pro max var pil%84 temiz çiziksiz değişeniz orjinal fatura kutu olan 256gb iphone kaça satabilirim 2022'de kayıt yaptım ve bütün hatlara açıldı Tr cihazı gibi oldu
bu hafta açılabilir bende de aynı durum bekliyorumKonudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Bende bir cihaz var. 01.01.2025 te tüm hatlara açılacaktı. Bugün denedim olmadı servis yok diyor. Her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu acaba yardımcı olur musunuz
Anladım btkyı felan aramamız gerekiyor mi kibu hafta açılabilir bende de aynı durum bekliyorum