Neler Yeni

Öneri Sizce hazır almak mı yoksa yaptırmak mı

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar
yakın zamanda bir masa düşünüyorum masanın üstüne 3 4 tane monitör olucak bir köşe masası planım var bu fiyattan daha ucuza bulamadım yorumları da gayet iyiydi sizce hazır alsam mı daha iyi yoksa ustaya yaptırsam mı daha maliyetli olur ahım şahım mükemmel kaliteli olmasına gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
yakın zamanda bir masa düşünüyorum masanın üstüne 3 4 tane monitör olucak bir köşe masası planım var bu fiyattan daha ucuza bulamadım yorumları da gayet iyiydi sizce hazır alsam mı daha iyi yoksa ustaya yaptırsam mı daha maliyetli olur ahım şahım mükemmel kaliteli olmasına gerek yok
kendin yaptır bu masa baya pahalı kalitesine göre masanın üzerinde 3-4 monitör olucak diyorsun o masanın sağlam olması lzm özel yapım kaliteli bir ağaçtan yaptır ayaklarıda sağlam yaptır bitmiştir

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendin yaptır bu masa baya pahalı kalitesine göre masanın üzerinde 3-4 monitör olucak diyorsun o masanın sağlam olması lzm özel yapım kaliteli bir ağaçtan yaptır ayaklarıda sağlam yaptır bitmiştir
kabataslak fiyat olarak bana kaça patlar

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
kabataslak fiyat olarak bana kaça patlar
hocam onu bilemem hangi ahşaptan yapıcağın nekadar kalınlıkta büyüklükte yapıcağın ayaklarını nasıl yapıcağın fln baya kriter var bunu bir marangoza sorman lzm yani bu tarz masa yapan kişilere sorman lzm ben bilemem

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sergun
Kendin yaptırırsan ağızlarını 10 binden başlayarak açıyorlar haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,975
Üyeler
164,589
Son üye
Alef26
Top Bottom