büyük ekran seviyorsa tasarımı kötü olmasına rağmen umrunda olmayacaksa honor 200 bakabilir 1-2k daha ekleyip snapdragon vardı içinde yanlış bilmiyosamDostlar oyun oynanıcak bizim kuzene alıcam da 3 taksit paraf ile alabileceğim maks 15k telefon önerisi istiyorum sizden.
poco x6 pro diyebilirim hocam yd alırsanız hocam 11-12 arası ama tr olarak en uygunu sıfır 16 bulursunuz piyasada mediamarkt gibi yerlerde 18-19 k arası oyun canavarı diyebilirim hocam kamerasıda güzel bana göre 4k 30 fps 1080p 60fps vb. normal fotoğraf yeri 1080p hocamDostlar oyun oynanıcak bizim kuzene alıcam da 3 taksit paraf ile alabileceğim maks 15k telefon önerisi istiyorum sizden.
A55 17-19 Arası hocam bütçeyi aşıyor maalesef.İki çıkıp A55 alabilir diye düşünüyorum. Kamerası da iyi. Bu arada bs falan oynuyacaksa çok iyi olmasına gerek yok zaten
20k civarında hocam benim maks bütçem 15k maalesefbüyük ekran seviyorsa tasarımı kötü olmasına rağmen umrunda olmayacaksa honor 200 bakabilir 1-2k daha ekleyip snapdragon vardı içinde yanlış bilmiyosam
Maks bütçem 15k hocam.poco x6 pro diyebilirim hocam yd alırsanız hocam 11-12 arası ama tr olarak en uygunu sıfır 16 bulursunuz piyasada mediamarkt gibi yerlerde 18-19 k arası oyun canavarı diyebilirim hocam kamerasıda güzel bana göre 4k 30 fps 1080p 60fps vb. normal fotoğraf yeri 1080p hocam
1-2k daha bulupta iyi bir şey alsın sonra 1 sene sonra donmaya başlıyor diyipte android kötülemesin kimseyeA55 17-19 Arası hocam bütçeyi aşıyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
20k civarında hocam benim maks bütçem 15k maalesef
Maks bütçem 15k hocam.
A35 tercih edeceksiniz o zaman hocam..A55 17-19 Arası hocam bütçeyi aşıyor maalesef.
20k civarında hocam benim maks bütçem 15k maalesef
Maks bütçem 15k hocam.
A35 tercih edeceksiniz o zaman hocam..
15k f/p 4yıl android 5 yıl güvenlik güncellemeside var..
15k hiç aşamıyorum hocam maalesef yani 15500 falan olabilir en fazla1-2k daha bulupta iyi bir şey alsın sonra 1 sene sonra donmaya başlıyor diyipte android kötülemesin kimseye
Honor X9B nasıldır hocam?
Taksit seçeneği bulamıyorum ya A35 için falan paraf kart için çıldırtıcak bu yeni sistem nereden alabilirim acaba 3 taksit ile?6 gen 1 işlemci kötü değil ama çok performansı da yok.
Batarya güzel.
Ekran büyük ama çocuk içinse pek önemi de yok.
PWM dimming çok yüksek..
Gözünü yorar ve başını ağrıtabilir (fiziki ağrı)
Çoğu alışveriş sitesi yasa gereği taksit yapılamaz diyor ama yasa hakkında bilgim yok.Taksit seçeneği bulamıyorum ya A35 için falan paraf kart için çıldırtıcak bu yeni sistem nereden alabilirim acaba 3 taksit ile?