Neler Yeni

Martı tag yapsam ceza yer miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okan Demiral
Herkese iyi akşamlar. Martı tag yapmayı düşünüyorum herhangi bir problem yaşar mıyım vergi muhabbeti çıktı şimdi eğer onu yaparsam aracım bağlanır mı veya herhangi bir cezayı öder miyim bilgisi olan birisi var mı varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

eneskaya6

80+ Silver
en son 32bin tl cezası vardı 2 ay arac bağlanıyor. cezaya zam geldi ne kadar bilmiyorum guncel.
tag yaparken 2. gün aracı bağlanan arkadaşım var inanılmaz pişmandı.

Ama şöyle bi durum daha var vergi levhası gösterdiğin zaman serbest bırakan polisler vardı vergi levhasında hangi faaliyet aktif ya da ne gerekiyor bilmiyorum araştırmani tavsiye ederim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ege Y.
Herkese iyi akşamlar. Martı tag yapmayı düşünüyorum herhangi bir problem yaşar mıyım vergi muhabbeti çıktı şimdi eğer onu yaparsam aracım bağlanır mı veya herhangi bir cezayı öder miyim bilgisi olan birisi var mı varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Oğuz Alper artık yasal dedi yani kullanabilirsin ama taksicilerden arkadaşın dediği gibi iyi korun yoksa hiç iyi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksiciler milli güvenlik sorunu zaten :) neyse

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Onur Dogan
Oğuz Alper artık yasal dedi yani kullanabilirsin ama taksicilerden arkadaşın dediği gibi iyi korun yoksa hiç iyi olmaz.

Taksiciler milli güvenlik sorunu zaten :) neyse
yasal degil, detaylı bilmiyorum ama ya uygulamasının erişim engeli mahkemesi yada normal bir sürücünün cezaya itiraz ettigi mahkemeden lehine sonuç çıkınca yasal diye video cekiyor . burda örnek sonuc var eger ceza yerseniz sizde kaldırtırsınız gibisinden.
taksici olayıda geride kaldı onla alakalı bi sorun olacagını sanmıyorum, zaten yönetmeligin cıkması taksi şoförlerininde işine yarıyor.

vergi levhasızda sürüş başlatamıyosun diye biliyorum , ama ceza olayı polisten polise degişir. levhan var diye bırakırlar sanma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom