Metal Gear Solid 5 Phantom Pain oynamanizi tavsiye ederim 5 olmasi sizi korkutmasin oyunda pekte bir hikaye yok onceki oyunlarla bagi cok yok ama gizlilik oynanis ve yapay zeka konusunda bayilacaksiniz kesinlikle tavsiye ederimYakın zamanda Days Gone bitirdim çok beğendim bittiği için boşluk hissindeyim. Gizlilik, açık dünya, loot tarzı şeyleri olan veya gerçekten sağlam hikayesi olan oyun önerebilir misiniz? Oynadığım ve sevdiğim oyunları aşağıya yazacağım mümkünse onları tekrar önermeyin. Extra olarak Watch Dogs 2 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oynamaya değer mi?
Oynadıklarım ve güzel olduğunu düşündüğümden benim arayanlara önerdiklerim:
Days Gone.
Ghost of Tsushima.
Cyberpunk.
RDR 2
Medieval dynusty.
Detroit.
Kingdom Come: Deliverance.
Skyrim.
Seriler:
Uncharted serisi
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Far Cry serisi.
Assassin's Creed serisi.
Ghostrunner serisi.
Call of Duty serisi.
Battlefield serisi.
Dishonored serisi.
Tomb Raider serisi.
Crysis serisi.
Last of Us serisi.
Oynayıp yarıda bıraktıklarım:
Elden Ring.
Control.
Maneater.
Bannerlord.
God of War.
Horizon Zero Dawn.
Witcher.
Batman Arkham City.
Bence yarıda bıraktığın oyunlara tekrae bi göz gezdir. Çünkü gow için yarıda bırakıp tekrar başlayıp neden bilmiyorum ama aşığı oldum. İlk oynadığım zaman neden uzak durdum bilmiyorum. Ama istemezsen alan wake 2 kesinlikle oyna. Silent hill 2 remake güzel akiyo dying light 2 kesinlikle dene. Zombiler falan diye küçümseme şans ver güzel akiyo. Hogwarts legacy Harry potter seviyorsan oyna benim favorilerimden Harry Potter hayranı olarak. Tam mevsimi şuan long dark kesinlikle dene. O karlı hava atmosfer falan bu aylarda akar. Başka gelmiyor şuan aklıma. Gelirse güncelleme geçerim hocam. Umarım yardımcı olurYakın zamanda Days Gone bitirdim çok beğendim bittiği için boşluk hissindeyim. Gizlilik, açık dünya, loot tarzı şeyleri olan veya gerçekten sağlam hikayesi olan oyun önerebilir misiniz? Oynadığım ve sevdiğim oyunları aşağıya yazacağım mümkünse onları tekrar önermeyin. Extra olarak Watch Dogs 2 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oynamaya değer mi?
Days Gone.
Ghost of Tsushima.
Cyberpunk.
RDR 2
Medieval dynusty.
Detroit.
Skyrim.
Seriler:
Uncharted serisi
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Far Cry serisi.
Assassin's Creed serisi.
Ghostrunner serisi.
Call of Duty serisi.
Battlefield serisi.
Dishonored serisi.
Tomb Raider serisi.
Crysis serisi.
Last of Us serisi.
Elden Ring.
Control.
Maneater.
Bannerlord.
God of War.
Horizon Zero Dawn.
Witcher.
Batman Arkham City.
metro serisi + dyling light öneririmYakın zamanda Days Gone bitirdim çok beğendim bittiği için boşluk hissindeyim. Gizlilik, açık dünya, loot tarzı şeyleri olan veya gerçekten sağlam hikayesi olan oyun önerebilir misiniz? Oynadığım ve sevdiğim oyunları aşağıya yazacağım mümkünse onları tekrar önermeyin. Extra olarak Watch Dogs 2 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oynamaya değer mi?
Days Gone.
Ghost of Tsushima.
Cyberpunk.
RDR 2
Medieval dynusty.
Detroit.
Skyrim.
Seriler:
Uncharted serisi
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Far Cry serisi.
Assassin's Creed serisi.
Ghostrunner serisi.
Call of Duty serisi.
Battlefield serisi.
Dishonored serisi.
Tomb Raider serisi.
Crysis serisi.
Last of Us serisi.
Elden Ring.
Control.
Maneater.
Bannerlord.
God of War.
Horizon Zero Dawn.
Witcher.
Batman Arkham City.
Bi oyun söyliyicem oynayıpta gelip diceksin ki Allah Allah neden kimse böyle kaliteli oyundan bahsetmiyor ki?fazla karmaşık bir oyun gibi geldi pek benlik değil yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
epicte varmış ücretsiz olduğu bir günde almışım. bir ara onu da oynarım teşekkürler öneri için.Bi oyun söyliyicem oynayıpta gelip diceksin ki Allah Allah neden kimse böyle kaliteli oyundan bahsetmiyor ki?
Oyun çok fena kardeşim. Oynadıkça göreceksin.
Rage 2
Doom gibi grafikler Ama açık dünyada hikaye
Araba desen Armageddon yakıp kavuran.
Düşman desen Uzaylı ve insan karışık.
Silah desen Uzaylı silahlarına kadar var
Hele şöyle bi Shogtoon var ki öfffff de ne öffff
Nişan alıyon kükrüyor mübarek
maalesef yayıncılardan izlemiştim hikayeyi bildiğimden oynamış kadar oldum yine de öneriniz için teşekkür ederim.road 96 chill sakin kafada eglenebileceginiz bir oyun bir bakın isterseniz ayrıca xbox gamepass de vardı enson ama gene uygulamasında 180 tl steamde biraz pahalı
baya underrated bir oyunBi oyun söyliyicem oynayıpta gelip diceksin ki Allah Allah neden kimse böyle kaliteli oyundan bahsetmiyor ki?
Oyun çok fena kardeşim. Oynadıkça göreceksin.
Rage 2
Doom gibi grafikler Ama açık dünyada hikaye
Araba desen Armageddon yakıp kavuran.
Düşman desen Uzaylı ve insan karışık.
Silah desen Uzaylı silahlarına kadar var
Hele şöyle bi Shogtoon var ki öfffff de ne öffff
Nişan alıyon kükrüyor mübarek