Profesyonel oyuncular için fark edebilir hocam milisaniyelik farklar bile çok fark yaratabiliyor.Demek istediğim şey , gereksiz bir teknoloji yani. 240 ve 360 arasındaki fark bile anlaşılmıyorken 540 üstünü anlamak mümkün mü sizce ?
Köy turnuvası mı hocam? Bizim çarşıda internet kafelerdeki monitörler 500 hz.Turnuvalarda bile şuan 240Hz kullanılıyor HyperX, BENQ.
Neresi orası ? buradaki lol turnuvalarında da 240hz varKöy turnuvası mı hocam? Bizim çarşıda internet kafelerdeki monitörler 500 hz.
İzmir Karşıyaka hocam 360 hz altı monitör görmedim internet kafelerde.(bilindik olanlar)750fps alamıyor ki neredeyse çoğu kişi boş iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neresi orası ? buradaki lol turnuvalarında da 240hz var
aynen öyle baba gariban adamızboş işler bunlar biz 60hertz ile devamm
Genetik.telefon 60hz, laptop 60hz, monitör 60hz
bi ara 180hz deneyimledim valorant da ama fark göremedim benim gözler sorunlu
750Hz'nin yanında DCI-P3 %95 olması ayrı güzel ama şu monitörleri neden 24.5 inçte üretiyorlar anlamıyorum tablet kadar boyutu var hiç kullanışlı değil.Çin’in en büyük panel üreticileri arasında 3. sırada yer alan HKC, kendi firması KOORUI için 750Hz panel üretti ve CES 2025'de tanıtımı yapılacak. Diğer özellikleri şu şekilde;
Panel tipi: TN
Çözünürlük: FHD
Tepkime süresi: 0.5 ms
Tazeleme oranı: 750 Hz
Ekran boyutu: 24.5 inç
Renk gamutu: DCI-P3 %95
Hocam FPS oyuncuları için üretiliyor biliyorsunuzdur 27 inç değil de genelde FPS için maksimum 24.5 tercih ediliyor bu yüzden birde FHD için 27 inç çok tercih edilmez bence.Genetik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
750Hz'nin yanında DCI-P3 %95 olması ayrı güzel ama şu monitörleri neden 24.5 inçte üretiyorlar anlamıyorum tablet kadar boyutu var hiç kullanışlı değil.
Bende izmirdeyim de 360hz üstü bir internet kafe gördünüz mü acaba?İzmir Karşıyaka hocam 360 hz altı monitör görmedim internet kafelerde.(bilindik olanlar)