Çoğalmasının ne önemi var sonuçta bu iki ölü piksel seni rahatsız ediyorsa iade etçoğalır mı ona göre iade edicem
1 tane var üstte rahatsız etmiyor ama çoğalırsa sıkıntıÇoğalmasının ne önemi var sonuçta bu iki ölü piksel seni rahatsız ediyorsa iade et
bugün gittim değişim yapmaya değiştim yine çıktı bidaha asus monitör almam şansdan çıktı artık buiade et değişim yaparlar
iade edicem ya başka çaresi yokbenim 10 yıllık monitörde ölü piksel yok hocam iade hakkına sahip olacak kadar yeni bir monitöre sahipken ölü pikselli kullanmanız ciddi anlamda garip olurdu herhalde
etmelisin hocam bencede1 tane var üstte rahatsız etmiyor ama çoğalırsa sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugün gittim değişim yapmaya değiştim yine çıktı bidaha asus monitör almam şansdan çıktı artık bu
iade edicem ya başka çaresi yok
kardeşim rahatsız etmiyor diye bir şey yok ölü piksel bu çoğalcak bu ölü piksel zaten iade hakkı sağlıyor1 tane var üstte rahatsız etmiyor ama çoğalırsa sıkıntı
bugün gittim değişim yapmaya değiştim yine çıktı bidaha asus monitör almam şansdan çıktı artık bu
iade edicem ya başka çaresi yok
Ürün kusurlu, ister üstte ister altta ister sağda olsun.Parasını verdiğin ürününün kusurunu çekmek zorunda değilsin,1 tane var üstte rahatsız etmiyor ama çoğalırsa sıkıntı
evet teşekkürler itopya nın sitesinden nasıl iade edebilirim biliyor musunuz?kardeşim rahatsız etmiyor diye bir şey yok ölü piksel bu çoğalcak bu ölü piksel zaten iade hakkı sağlıyor
haklısınız 4 tane aynı monitöre baktım hepsinde aynı sorun olunca bıktım ama haklısınız kusuru var sonuçta iade edicemÜrün kusurlu, ister üstte ister altta ister sağda olsun.Parasını verdiğin ürününün kusurunu çekmek zorunda değilsin,
direkt iade et.
destek talebi oluşturunevet teşekkürler itopya nın sitesinden nasıl iade edebilirim biliyor musunuz?