aynı sorunu yaşadım bağlantı hatası yapmışsındırsorunu nasıl çözebilirim l connect uygulamasını açtıgımda görseldeki gibi açılıyor
Kabloların hepsini tam bağladın ve kontrol ettin değil mi?sorunu nasıl çözebilirim l connect uygulamasını açtıgımda görseldeki gibi açılıyor
kabloların hepsi tam olması lazım led leride yanıyor çalısıyor da ama sende gözuktugu gibi gözukmuyor bende aygıt yönetiminden nasıl bakıcamKabloların hepsini tam bağladın ve kontrol ettin değil mi?
Bende mesela bağlı olduklarında böyle gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aygıt yönetiminden de bak anakart falan da tanımıyor olabilir.
Bir de Fan HUB'ı var mıydı? 3'lü paketlerde fan HUB'ı çıkar. Ancak öyle uygulamadan kontrol edebiliyorsun diye biliyorum.
3fan var 3ününde ayrı kutusu varFanları tekli mi aldın yoksa 1 tanede olsa 3 lü ğaket aldınmı
fan modelleri uni fan sl ınf 120m biri 2si 140mm reverse reverse olanları birbirine bağlayıp montajladımFanları tekli mi aldın yoksa 1 tanede olsa 3 lü ğaket aldınmı
yazılımı bulamadımFan controller yazılımından kontrol et.
3fan var 3ününde ayrı kutusu var
fan modelleri uni fan sl ınf 120m biri 2si 140mm reverse reverse olanları birbirine bağlayıp montajladım
yazılımı bulamadım
Tl serisi ise fan kablosunu pump kısmına taktın değil mi?sorunu nasıl çözebilirim l connect uygulamasını açtıgımda görseldeki gibi açılıyor
sl serisi fanlar pump neresi oluyor tam olarakTl serisi ise fan kablosunu pump kısmına taktın değil mi?
böyle bi ekran geldi ne yapmam gerek tam oalrkaFan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.getfancontrol.com
bitane kontrolcü almıştım bugün taktım onu da ama aynı halaSana şu lazım.
UNI HUB L-Connect 3 Controller - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
UNI HUB – SL L-Connect 3 Controller The controller that can control UNI FAN SL120 or SL140 with L-Connect 3 in one go is now available separately. Control Your SL fans with L-Connect 3 This controller conforms to L-Connect 3 interface of SL fans. Download L-Connect 3 Fan/Pump RPM Create a...lian-li.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bundan tedarik et, fanları buraya bağla. Uygulamadan kontrol edebilirsin.
Burada varmış.
Lian Li UNI HUB SL-INF Controller, L-Connect 3 - Siyah Renk
RGB and fan controller for UNI FAN SL-INF ARGB by Lian Li, compatible with L-Connect 3 software, for controlling up to 16 fans, including cable set for individual fanswww.jumbum.com.tr
Başka kontrolcü ile olmaz. Özellikle bu model olması gerekiyor.sl serisi fanlar pump neresi oluyor tam olarak
böyle bi ekran geldi ne yapmam gerek tam oalrka
bitane kontrolcü almıştım bugün taktım onu da ama aynı hala
bunu anlmadan uygulamadan kontrol edemem kesinlikle değilmi? boşuna 1.7k vermim başka çözüm varsaBaşka kontrolcü ile olmaz. Özellikle bu model olması gerekiyor.
Fanların SL-INF modelse INF UNI HUB, SLV2 modelse SLV2 UNI HUB gibi gibi.
Başka kontrolcü ile göremez çünkü mümkün değil o.
Şu anlık anakarttan ayarla sen hızlarını vs. Sonra uygulamadan devam edersin bunu alınca.