Neler Yeni

Yardım Ekran Kartımın Değeri Sizce Nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Driver problemleri yaşıyormusun yaşamıyormusun sadece evet hayır de

Ben kendi adıma cevap vereyim. 1.5 aydır 7800 XT kullanıyorum daha driver problemi yaşamadım. Tereyağı gibi akıyor kart.

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Ben kendi adıma cevap vereyim. 1.5 aydır 7800 XT kullanıyorum daha driver problemi yaşamadım. Tereyağı gibi akıyor kart.
bende işte 5 6 aydır kullanıyorum sadece test sürümünde oldu sorun onun dışında sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
bende işte 5 6 aydır kullanıyorum sadece test sürümünde oldu sorun onun dışında sıkıntı yok

8 Aralık 2024 tarihinde açtığınız konuya da cevap vermişim şimdi " Benzer Konular " kısmında farkettim. Valla kendi adıma konuşayım. Gidipte nvidia'nın pahalı ürünlerine para vermek hiç bir zaman istemedim. Ben şu çılgın kasım indirimlerinde 21K'ya Asus DUAL modelini aldım. Eğer gidipte Asus DUAL RTX 4070 Super falan almak istesem cebimden 29K para çıkması lazımdı. Devir ekonomi devri. Pek tabii ki çok parası olan gitsin nvidia alsın.

AMD ekran kartı kullanan kişinin tek bilmesi gereken şey. Stabil bir sürücü yakaladığı zaman onunla bir süre devam edecek. Eğer piyasaya çıkmış yeni bir oyuna sahip değilse varolan ekran kartı sürücüsü ile aynen yola devam edecek. Şu bir gerçek ki AMD ekran kartı sürücüleri çok kırılgan. Neyden nem kapacağı belli olmuyor.

Yani AMD ekran kartı almak isteyen insanları da yanlış yönlendirmemek lazım diye düşünüyorum. Hele YouTube'ta öyle saçma videolar görüyorum ki ismini vermeyeceğim. Bir teknoloji kanalında " AMD ekran kartı almayın " diye bağırıyor adam. Çokta bilinen kanallardan bu...Yahu sen bunu nasıl söylersin...Tamam sorun yaşayan insanlar var ama ben ne RX580 dönemimde 1.5 sene, ne de yaklaşık 2 ay olacak 7800 XT ile hiç sorun yaşamıyorum...Sorunları çözmek, bunlar AMD'ye bildirmek yerine " AMD ekran kartı almayın " demek tam bir cehalet göstergesidir bana göre.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yakup Zengin
Merhaba PowerColor Red Devil RX 6800 XT 16 GB Kutulu faturalı miningsiz garantisi bitmiş ekran kartım var. Kartımı satmak istiyorum. Piyasaya baktığım zaman sarı sitede 10 ila 12 arası fiyatları var rx 6800 xt nin ama benim kartım rx 6800 xt modelleri arasında tepe bir model diye biliyorum Red devil serisi olarak. Sizce bu kartın değeri nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Benim aklımdaki fiyat 12 bin tl civarında kolay satılır mı sizce ?
Hocam takas düşünür müsün?

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
8 Aralık 2024 tarihinde açtığınız konuya da cevap vermişim şimdi " Benzer Konular " kısmında farkettim. Valla kendi adıma konuşayım. Gidipte nvidia'nın pahalı ürünlerine para vermek hiç bir zaman istemedim. Ben şu çılgın kasım indirimlerinde 21K'ya Asus DUAL modelini aldım. Eğer gidipte Asus DUAL RTX 4070 Super falan almak istesem cebimden 29K para çıkması lazımdı. Devir ekonomi devri. Pek tabii ki çok parası olan gitsin nvidia alsın.

AMD ekran kartı kullanan kişinin tek bilmesi gereken şey. Stabil bir sürücü yakaladığı zaman onunla bir süre devam edecek. Eğer piyasaya çıkmış yeni bir oyuna sahip değilse varolan ekran kartı sürücüsü ile aynen yola devam edecek. Şu bir gerçek ki AMD ekran kartı sürücüleri çok kırılgan. Neyden nem kapacağı belli olmuyor.

Yani AMD ekran kartı almak isteyen insanları da yanlış yönlendirmemek lazım diye düşünüyorum. Hele YouTube'ta öyle saçma videolar görüyorum ki ismini vermeyeceğim. Bir teknoloji kanalında " AMD ekran kartı almayın " diye bağırıyor adam. Çokta bilinen kanallardan bu...Yahu sen bunu nasıl söylersin...Tamam sorun yaşayan insanlar var ama ben ne RX580 dönemimde 1.5 sene, ne de yaklaşık 2 ay olacak 7800 XT ile hiç sorun yaşamıyorum...Sorunları çözmek, bunlar AMD'ye bildirmek yerine " AMD ekran kartı almayın " demek tam bir cehalet göstergesidir bana göre.
çok doğru demişsin kral tamam belki eski amd ekran kartlarında fazla sorun vardı ama bu yeni nesillerde yok denecek kadar az sorun oluyor. Oda baş ağrıtan sorunlar değil yani her türlü stabil kullanılıyor benim satma sebebim işlemcim düşük kaldığı için alırkende biliyordum düşük kalacağını ama bi şansımı denemek istedim belki dedim bi 2k monitör falan çözerim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam takas düşünür müsün?
ne ile reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Lütfü A
12ye satılmayan kart 15e nasıl satılacak? 10üzerine koyarsan uğraştırır.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yunus Şahin
10 numara kart. Uyguna verme, acil değilse de düşürme fiyatı. Red Devil nadir kartlardan birisi. 7900 XTX Red Devil çok hoşuma gidiyor ama ilanda bile yok kart. 6900 XT'si bile yok.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yakup Zengin
Rx 7600xt 16gb ile
çok doğru demişsin kral tamam belki eski amd ekran kartlarında fazla sorun vardı ama bu yeni nesillerde yok denecek kadar az sorun oluyor. Oda baş ağrıtan sorunlar değil yani her türlü stabil kullanılıyor benim satma sebebim işlemcim düşük kaldığı için alırkende biliyordum düşük kalacağını ama bi şansımı denemek istedim belki dedim bi 2k monitör falan çözerim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne ile reis

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,650
İsim
Hacı
Ederi 10K.

KSF Eren

80+ Bronze