Neler Yeni

Setupları Atın Bakalım :) İlki benden.

Deepnise

80+
-Tamamiyle siyaha boyanması lazım o belediye koltuğu. (Beyaz da olabilir)
-1x hafızalı sünger ve 2x kare yastık. Oval olmayacak yastıklar, kare ve kılıflı. (Belediye koltuğu beyaza boyandıysa siyah, siyah ise beyaz kılıflı minder ve yastıklar)
-O mousepad ne öyle ? Şekillu şukullu gamer şeysi. Az minimalist olmak lazım. Tamamiyle siyah gamepad.
-Kasa masanın üstünde olmayacak, alta al onu. Masa üstüne dijital sade görünümlü bir saat. Kullanıyorum öneririm https://www.trendyol.com/vision/ahs...ed-p-34935082?boutiqueId=61&merchantId=112431
-O masayı da beyaza ve siyaha boya. Siyah ve beyaz uyumunu yakalaman lazım. %70 siyah ise %30 beyaz dekore edeceksin veya %70 beyaz ise %30 siyah olacak şekilde ayarla. %50 %50 diye bir şey yok, karmaşa olur.
-Mouse ve klavie ışıklarını kapat, ucuz oyuncu ekipmanı gibi görünüyor farklı renk ledleriyle. Veya aynı renge sabitle.
-100-150 liraya bir kulaklık standı al.
-Kül tablasında 3 den fazla izmarit bulundurma ve masa üzerine dağınık bir şekilde koyma. Aynı hizada olacak ikisi ve düzenli görüncek.
-Kablo karmaşası için kelepçe al.
-Monitörü geri çek.

Gördüğüm bazı sorunlar bunlar. Belediye oturağı hoşuma gitti, otantik bir hava katar elden geçirilirse.

Bu arada setup senin mi yoksa makarasına mı attın bilmiyorum ama ben genel olarak yazayım dedim. :) Çok az bir masrafla elinizde olan bakır altın gibi gözükebilir mesela. (orjinal olmasa bile :D)

Atıyorum 25 bin harcayıp donuna kadar giyinip palyaço gibi gözükenler de var 2 bine donuna kadar giyinip jilet gibi gözükenler de var kısaca :D

Son düzenleme:

halodayi7

80+
-Tamamiyle siyaha boyanması lazım o belediye koltuğu. (Beyaz da olabilir)
-1x hafızalı sünger ve 2x kare yastık. Oval olmayacak yastıklar, kare ve kılıflı. (Belediye koltuğu beyaza boyandıysa siyah, siyah ise beyaz kılıflı minder ve yastıklar)
-O mousepad ne öyle ? Şekillu şukullu gamer şeysi. Az minimalist olmak lazım. Tamamiyle siyah gamepad.
-Kasa masanın üstünde olmayacak, alta al onu. Masa üstüne dijital sade görünümlü bir saat. Kullanıyorum öneririm https://www.trendyol.com/vision/ahs...ed-p-34935082?boutiqueId=61&merchantId=112431
-O masayı da beyaza ve siyaha boya. Siyah ve beyaz uyumunu yakalaman lazım. %70 siyah ise %30 beyaz dekore edeceksin veya %70 beyaz ise %30 siyah olacak şekilde ayarla. %50 %50 diye bir şey yok, karmaşa olur.
-Mouse ve klavie ışıklarını kapat, ucuz oyuncu ekipmanı gibi görünüyor farklı renk ledleriyle. Veya aynı renge sabitle.
-100-150 liraya bir kulaklık standı al.
-Kül tablasında 3 den fazla izmarit bulundurma ve masa üzerine dağınık bir şekilde koyma. Aynı hizada olacak ikisi ve düzenli görüncek.
-Kablo karmaşası için kelepçe al.
-Monitörü geri çek.

Gördüğüm bazı sorunlar bunlar. Belediye oturağı hoşuma gitti, otantik bir hava katar elden geçirilirse.

Bu arada setup senin mi yoksa makarasına mı attın bilmiyorum ama ben ciddiyim :) Çok az bir masrafla elinde olan bakır altın gibi gözükebilir mesela. (orjinal olmasa bile :D)

Atıyorum 25 bin harcayıp donuna kadar giyinip palyaço gibi gözükenler de var 2 bine donuna kadar giyinip jilet gibi gözükenler de var kısaca :D
Güzel tavsiyeler vatanbilgisayar cevresinde yarin bi dolanayim belki çöpe atmişlardir defolu kulaklik.

Deepnise

80+
Güzel tavsiyeler vatanbilgisayar cevresinde yarin bi dolanayim belki çöpe atmişlardir defolu kulaklik
Eski kullandığım bir oturak vardı, baya rahat ama aşırı kötü görünüyordu. Daha iyi bir görünüme getirmiştim. Yeni bir sandalye almayı henüz düşünmüyorsan ondan başlayarak yap bir şeyler istersen. Zevklidir bu arada restore işi ara sıra.

Ekler

• 1245.png
    1245.png
    148 KB · Hit: 62
  • dfsfsd.png
    dfsfsd.png
    341.5 KB · Hit: 61
3 Ay Önceki Hali Kasanını Üstüne Çığlık Maskesi Astım Ve Kabloları Düzenledim Altada Ayak Desteği Koydum Logitceh Brio 100 Aldım

Ekler

• IMG_20240731_19v4728.jpg
    IMG_20240731_19v4728.jpg
    3.1 MB · Hit: 54

Critaes

80+ Bronze
Monitörü yamuk birakmisim ama olsun.
1000018355.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim