-Tamamiyle siyaha boyanması lazım o belediye koltuğu. (Beyaz da olabilir)
-1x hafızalı sünger ve 2x kare yastık. Oval olmayacak yastıklar, kare ve kılıflı. (Belediye koltuğu beyaza boyandıysa siyah, siyah ise beyaz kılıflı minder ve yastıklar)
-O mousepad ne öyle ? Şekillu şukullu gamer şeysi. Az minimalist olmak lazım. Tamamiyle siyah gamepad.
-Kasa masanın üstünde olmayacak, alta al onu. Masa üstüne dijital sade görünümlü bir saat. Kullanıyorum öneririm
https://www.trendyol.com/vision/ahs...ed-p-34935082?boutiqueId=61&merchantId=112431
-O masayı da beyaza ve siyaha boya. Siyah ve beyaz uyumunu yakalaman lazım. %70 siyah ise %30 beyaz dekore edeceksin veya %70 beyaz ise %30 siyah olacak şekilde ayarla. %50 %50 diye bir şey yok, karmaşa olur.
-Mouse ve klavie ışıklarını kapat, ucuz oyuncu ekipmanı gibi görünüyor farklı renk ledleriyle. Veya aynı renge sabitle.
-100-150 liraya bir kulaklık standı al.
-Kül tablasında 3 den fazla izmarit bulundurma ve masa üzerine dağınık bir şekilde koyma. Aynı hizada olacak ikisi ve düzenli görüncek.
-Kablo karmaşası için kelepçe al.
-Monitörü geri çek.
Gördüğüm bazı sorunlar bunlar. Belediye oturağı hoşuma gitti, otantik bir hava katar elden geçirilirse.
Bu arada setup senin mi yoksa makarasına mı attın bilmiyorum ama ben ciddiyim
Çok az bir masrafla elinde olan bakır altın gibi gözükebilir mesela. (orjinal olmasa bile
)
Atıyorum 25 bin harcayıp donuna kadar giyinip palyaço gibi gözükenler de var 2 bine donuna kadar giyinip jilet gibi gözükenler de var kısaca