Neler Yeni

Öneri Bu Monitör Standı alınır mı

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Tugay gedik
tekli
hocam hep tekli önerdiler ya tekli daha rahat olur dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

curved olmasa yan yana mı kullanırdınız yoksa yine pivot mu yapardınız hocam
tekli tekli alırsan çok rahat olur bende de 2li var keşke tekli tekli alsaydım tam istediğin gibi konumlandırma yapılmıyor 2 li de

Garipbirfizikci

80+ Bronze
hocam hep tekli önerdiler ya tekli daha rahat olur dediler

curved olmasa yan yana mı kullanırdınız yoksa yine pivot mu yapardınız hocam
ikisini de yapardım film izlerken biraaz keyifçilik yaparak soldakine verip genişgeniş uzanıp izliyorum

tekli

tekli tekli alırsan çok rahat olur bende de 2li var keşke tekli tekli alsaydım tam istediğin gibi konumlandırma yapılmıyor 2 li de
Herkes benim gibi düşünüyor ben de keşke ayrı olsaydı diyorum çünkü 3 metrelik dp kabloları çok pahalı ve sorun yaşatıyor hafiften

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
ömer
ikisini de yapardım film izlerken biraaz keyifçilik yaparak soldakine verip genişgeniş uzanıp izliyorum
anladım hocam

Herkes benim gibi düşünüyor ben de keşke ayrı olsaydı diyorum çünkü 3 metrelik dp kabloları çok pahalı ve sorun yaşatıyor hafiften
hocam bende normalde ikili alacaktım sonra ayrı ayrı al dediler o şekilde yapıcam su an ama amazondan mı alsam hepsiburadadan mı alsam karar veremiyorum hepsiburada daha ucuz ama aynı urun mu emin olamadım

linkleri bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Taha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler