Neler Yeni

Brave vs Firefox vs Librewolf

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Bu zamana kadar opera ve opera vpn kullandım.
Güvenilir , hızlı ve ping olmayacak açık kaynak kod tarayıcı arıyorum. Kaspersky + proton vpn de indirdim.
Araştırdığım en güvenilir tarayıcı librewolf ve zen browser oldu. Librewolf indirdim fakat ping var.
Brave'de indirdim fakat chromium tabanlı tarayıcılarda sanırım sıkıntı varmış güven konusunda o yüzden mozilla mı indirsem diye düşünüyorum. Sizce hepsini bırakıp zen browser mı geçmeliyim ne yapmalıyım ? Güvenilirlik ve hız en önemli şey.
Son zamanlarda firefox önerilmiyor ve brave chromium tabanlı. Sizce ne yapmalıyım ? Librewolf ayarlarını yanlış yaptığım için mi ping var ?
Yardımcı olur musunuz ? Duruma göre firefox indireceğim

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Her tarayıcının avantajları ve dezavantajları vardır. Güvenilirlik ve hız sizin önceliklerinizse, LibreWolf ve Firefox iyi seçenekler olabilir. Ayarları optimize ederek LibreWolf'daki ping sorununu çözmeyi deneyebilir veya Firefox'u güvenlik eklentileriyle kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun bir denge sağlayabilirsiniz. Chromium tabanlı tarayıcılar konusunda endişeleriniz varsa, Firefox tabanlı çözümleri tercih etmek daha güvenli olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence brave iyi
Brave ayarlarını yusuf ipek izleyerek yaptım ama bir çok siteye girmiyor.
Peki sizce firefox indirsem de ping olur mu ya da zen browser daha mı iyidir ?
Ping'e de CMD komut sistemine ping -t google , brave , librewolf yazarak bakıyorum.
Brave yazınca 20 ping , librewolf yazınca 72-200 arası ping alıyorum. Sunucu vs mi var acaba ? yanlış mı yaptım librewolfü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her tarayıcının avantajları ve dezavantajları vardır. Güvenilirlik ve hız sizin önceliklerinizse, LibreWolf ve Firefox iyi seçenekler olabilir. Ayarları optimize ederek LibreWolf'daki ping sorununu çözmeyi deneyebilir veya Firefox'u güvenlik eklentileriyle kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun bir denge sağlayabilirsiniz. Chromium tabanlı tarayıcılar konusunda endişeleriniz varsa, Firefox tabanlı çözümleri tercih etmek daha güvenli olabilir.
Nasıl düzeltebilirim acaba ? minumum 72 ping oluyor şu an 176 hatta. Video bile izlenmiyor..
O kadar video ve konu bakıyoruz , hayal kırıklığı yaşıyoruz..

Güvenilir olsun diye kaspersky ve proton vpn açtım.
Kaspersky vpn bile kullanmıyorum proton'a göre daha kötü diye.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Ping'e o şekilde değil de tarayıcı üzerinde speedtest yaparak bakarsanız daha doğru olur. VPN kullanımı da pingi etkiler baya tabi.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Ping'e o şekilde değil de tarayıcı üzerinde speedtest yaparak bakarsanız daha doğru olur. VPN kullanımı da pingi etkiler baya tabi.
Vpn açık değil zaten , discord'a vs girerken açıyom. Proton vp aldım ama kullanmıyorum.
Video izlerken ya da bir şeyler yaparken zaten ping olduğu hissiyatı var tarayıcıda ama opera ya da brave de yok.
yıllardır komut sistemi ile anlık olarak pinge bakıyorum. Speed teste baktım ping değeri gözükmedi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Vpn açık değil zaten , discord'a vs girerken açıyom. Proton vp aldım ama kullanmıyorum.
Video izlerken ya da bir şeyler yaparken zaten ping olduğu hissiyatı var tarayıcıda ama opera ya da brave de yok.
yıllardır komut sistemi ile anlık olarak pinge bakıyorum. Speed teste baktım ping değeri gözükmedi
1736332484006.png

vpn kapalı chrome/ firefox
1736332665677.png

vpn açık chrome/ firefox

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Alıntıyı görüntüle
vpn kapalı chrome/ firefox
Alıntıyı görüntüle
vpn açık chrome/ firefox
Ping hangisi oluyor sarı olan ? vpn dediğim gibi gerekmediğinde açmıyorum.
Librewolf'de ping neden kaynaklanıyor olabilir ? kendi vpn falan mı açık ya da sunucusu mu var ?

Güvenilir olsun diye indirdim ama operadaki kadar rahat değilim.
Operada arka plan karanlık , burada koyu tema yaptım ama her site için ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyorum.. Yeterli değil.
İngilizceden her zaman çevir diyorum yine olmuyor sitelerde tekrar çevir yapıyorum.
Kelimeleri seçtiğimde direkt aratamıyorum , kopyala yapıştır diyemiyorum... Opera güvenilir olsa ona devam ederdim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Arda doğan
Brave ayarlarını yusuf ipek izleyerek yaptım ama bir çok siteye girmiyor.
Peki sizce firefox indirsem de ping olur mu ya da zen browser daha mı iyidir ?
Ping'e de CMD komut sistemine ping -t google , brave , librewolf yazarak bakıyorum.
Brave yazınca 20 ping , librewolf yazınca 72-200 arası ping alıyorum. Sunucu vs mi var acaba ? yanlış mı yaptım librewolfü

Nasıl düzeltebilirim acaba ? minumum 72 ping oluyor şu an 176 hatta. Video bile izlenmiyor..
O kadar video ve konu bakıyoruz , hayal kırıklığı yaşıyoruz..

Güvenilir olsun diye kaspersky ve proton vpn açtım.
Kaspersky vpn bile kullanmıyorum proton'a göre daha kötü diye.
Brave ile her siteye girebiliyorsun bide thor ile arama gerçekleştirebiliyorsun daha'da güvenli oluyor vpn'den pek etkilenmiyor

• Beğen

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Ping hangisi oluyor sarı olan ? vpn dediğim gibi gerekmediğinde açmıyorum.
Librewolf'de ping neden kaynaklanıyor olabilir ? kendi vpn falan mı açık ya da sunucusu mu var ?

Güvenilir olsun diye indirdim ama operadaki kadar rahat değilim.
Operada arka plan karanlık , burada koyu tema yaptım ama her site için ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyorum.. Yeterli değil.
İngilizceden her zaman çevir diyorum yine olmuyor sitelerde tekrar çevir yapıyorum.
Kelimeleri seçtiğimde direkt aratamıyorum , kopyala yapıştır diyemiyorum... Opera güvenilir olsa ona devam ederdim
Açıkçası ben de dönüp dolaşıp chrome'a dönüyorum çok takılmıyorum açıkçası arka plan için dark reader eklentisi kullanabilirsiniz.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Fatih Ayhan
Firefox'da yaşadığım aptalca bazı problemler vardı. Bunlar dışında kullandığım en iyi tarayıcı olabilir fakat karşılaştığım sorunlar firefox kullanımına büyük engel olduğundan brave'e geçtim. Memnunum.

Yaşadığım sorunun konusu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/firefoxda-sayfadaki-sekmelerin-yuklenmeme-sorunu.1050653/

hiçbir cevap gelmedi, ben de çözümünü bulamadım. Çok şey denedim. Bu tarz sorunları yaşamazsanız Firefox daha iyi bir seçenek.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Brave ile her siteye girebiliyorsun bide thor ile arama gerçekleştirebiliyorsun daha'da güvenli oluyor vpn'den pek etkilenmiyor
Araştırdığım kadarıyla chromium tabanlı olmadığı ve duck duck go olduğu için librewolf çok daha iyiymiş güvenilirlik olarak.
Brave olarak hangi ayarları yapmalıyım ? kendi reklam engelleyicisini kapatıp sadece ublock origin kullansam sorun çözülür mü ?
Son olarak librewolf ping problemini nasıl çözebilirim ?

Firefox'da yaşadığım aptalca bazı problemler vardı. Bunlar dışında kullandığım en iyi tarayıcı olabilir fakat karşılaştığım sorunlar firefox kullanımına büyük engel olduğundan brave'e geçtim. Memnunum.

Yaşadığım sorunun konusu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/firefoxda-sayfadaki-sekmelerin-yuklenmeme-sorunu.1050653/

hiçbir cevap gelmedi, ben de çözümünü bulamadım. Çok şey denedim. Bu tarz sorunları yaşamazsanız Firefox daha iyi bir seçenek.
Librewolf'ü biliyor musunuz peki ? firefox'un yan tarayıcısı gibi bir şey ama daha iyi diyorlar.
Firefox da tamamen güvenilir mi ? ublock origin + proton vpn + kaspersky ile her şey okey olur mu ?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Fatih Ayhan
Librewolf'ü biliyor musunuz peki ? firefox'un yan tarayıcısı gibi bir şey ama daha iyi diyorlar.
Firefox da tamamen güvenilir mi ? ublock origin + proton vpn + kaspersky ile her şey okey olur mu ?
Hayır Librewolf'u hiç kullanmadım. Firefox'un çoğu tarayıcıya göre daha güvenli olduğu söylenir, öyle de. Her şey okey olur mu bilemem denemedim. VPN olarak warp kullanıyorum o konuda da bir sorun olmadı.

• Beğen
Top Bottom