Yardım The forest vs sons of the forest

ustam06

80+
Reaksiyon skoru
49
Slm bu iki oyunun farkları nelerdir ikisininde yapımcısı aynımı hikayeli oyunmu ikiside bilen biri yardımcı olurmu

Slm bu iki oyunun farkları nelerdir ikisininde yapımcısı aynımı hikayeli oyunmu ikiside bilen biri yardımcı olurmu
the forest oyununun devam sons of the forest. Eğer imkanın varsa ilk önce the forest oyna ondan sonra sons of the forest
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben denemek için arkadaşlarla sons of the forest'a bakmıştım ama hiç eski oyunu the forest gibi zevk vermedi

İkisi de hikayeli ama hikayeleri için oymamacak oyun değiller, ilk oyunun hikayesi daha ilginç bence ama 2. Oyunu oynarken daha çok korktum. Eğlence olarak kestiremiyorumnyakınlar

the forest oyununun devam sons of the forest. Eğer imkanın varsa ilk önce the forest oyna ondan sonra sons of the forest
Haa demek devamı ben steam indirimlerinde the foresti aldım reis onu bitireyim alabilirsem sons of the forestide alır devamını oynarım alamazsam sadece onu bitirim eyw

Haa demek devamı ben steam indirimlerinde the foresti aldım reis onu bitireyim alabilirsem sons of the forestide alır devamını oynarım alamazsam sadece onu bitirim eyw
arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim çok daha eğlenceli oluyor

tek başıma acayip bir şekilde darlandığım oyundur kendisi tek başına oynamayı düüşünuyorsan tekrar düşün derim

Geri