Neler Yeni

Yardım The forest vs sons of the forest

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ustam
Slm bu iki oyunun farkları nelerdir ikisininde yapımcısı aynımı hikayeli oyunmu ikiside bilen biri yardımcı olurmu

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Slm bu iki oyunun farkları nelerdir ikisininde yapımcısı aynımı hikayeli oyunmu ikiside bilen biri yardımcı olurmu
the forest oyununun devam sons of the forest. Eğer imkanın varsa ilk önce the forest oyna ondan sonra sons of the forest
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben denemek için arkadaşlarla sons of the forest'a bakmıştım ama hiç eski oyunu the forest gibi zevk vermedi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Kerem Eldes
İkisi de hikayeli ama hikayeleri için oymamacak oyun değiller, ilk oyunun hikayesi daha ilginç bence ama 2. Oyunu oynarken daha çok korktum. Eğlence olarak kestiremiyorumnyakınlar

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
the forest oyununun devam sons of the forest. Eğer imkanın varsa ilk önce the forest oyna ondan sonra sons of the forest
Haa demek devamı ben steam indirimlerinde the foresti aldım reis onu bitireyim alabilirsem sons of the forestide alır devamını oynarım alamazsam sadece onu bitirim eyw

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Haa demek devamı ben steam indirimlerinde the foresti aldım reis onu bitireyim alabilirsem sons of the forestide alır devamını oynarım alamazsam sadece onu bitirim eyw
arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim çok daha eğlenceli oluyor

WhoCares

80+ Gold
tek başıma acayip bir şekilde darlandığım oyundur kendisi tek başına oynamayı düüşünuyorsan tekrar düşün derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,227
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom