Neler Yeni

700.000 TL ile 800.000TL ARAÇ ÖNERİSİ

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Merhaba, 550.000tl civarında bütçem var üstüne kredi falan derken biraz daha ekleyip araba almayı düşünüyorum. Aklımda renault 1.5tcdi icon clio , renault 1.3tce ve mazda3 skyactiv var. Bunlardan hangisini önerirsiniz yada bunlar dışında önerebileceğiniz araba var mı ? Dikkat ettiğim şey arabanın biraz yakışıklı olması.
ufak bi araştırmayla güzel bi golf bulabilirsiniz hem piyasası diğer araçlara göre daha hızlıdır temiz bi dsg bulup bakarsanız araçtan zevkte alırsınız, şahsi düşüncem stock olarak pek yakışıklı değil ama ufak aksesuralarla gayet tatlı duruyor.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
ufak bi araştırmayla güzel bi golf bulabilirsiniz hem piyasası diğer araçlara göre daha hızlıdır temiz bi dsg bulup bakarsanız araçtan zevkte alırsınız, şahsi düşüncem stock olarak pek yakışıklı değil ama ufak aksesuralarla gayet tatlı duruyor.
bende bu arkadaşa katılıyorum. şuan sahibinden verilerine göre en çok satan otomobil wolksvagen bence golf olur temiz bulabilirsen. bulamazsan polo olabilir. hızlı istiyorsan atik polo gti olabilir. yok ben normal olsun gti filan gerek yok dersen temiz golf veya polo tabii ki golf olursa daha iyi olur

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
uwu
mtv yi düşünüyorsan 1.3 dizellere bak yeni kasa 2021 sonrası egea ha dersin 2.5k yerine mtv yi 5/.5k öderim 1.4tdı yada 1.6 dizel egea bak ama vergisi en ucuz arama 1.3 egea servis bakımı da paralel şekilde 4k ya ful servis bakımı yapıyorlar

Top Bottom