Hayır gerekmez.Alıntıyı görüntületemudan alışveriş yapacağım
Burada bulunan vergiden başka vergi ödemem gerekir mi ?
1050 üstüne vergi alınır diyor ama satış fiyatı 783₺ bu nasıl oluyor?Hayır gerekmez.
Yok gerekmiyor temu hallediyor her şeyi zaten belli bir para var onun üstüne çıkarsan ödeme yapmana izin vermiyor diye biliyorumtemudan alışveriş yapacağım
Burada bulunan vergiden başka vergi ödemem gerekir mi ?
Peki satış fiyatı 783₺ olmasına rağmen neden vergi alıyorYok gerekmiyor temu hallediyor her şeyi zaten belli bir para var onun üstüne çıkarsan ödeme yapmana izin vermiyor diye biliyorum
Satış fiyatının 783₺ olmasıyla ne alakası var vergi alıp almamasının? Satış fiyatının %60 kadarı vergi olarak eklenir. 3 euro da kargo ücreti var. 27 euro üstü alışveriş yapamıyorsun. Yaparsan gümrükte takılır, 10,000₺ civarı vergi ödemezsen alamazsın.Peki satış fiyatı 783₺ olmasına rağmen neden vergi alıyor
Sorduğun soru biraz saçma oldu sanki adı üstü vergi yani yurt dışından ürün getiriyorsun bunun bi vergisi var onu vermek zorundasın senin yerine temu hesaplayıp orada yazıyorPeki satış fiyatı 783₺ olmasına rağmen neden vergi alıyor
temu vergiyi peşin alıyor. aldığın ürün gümrüğe gelince vergiyi temu ödüyor çünkü.Peki satış fiyatı 783₺ olmasına rağmen neden vergi alıyor
Ben sadece belli bir miktarın üstüne vergi alınıyor diye biliyordumSorduğun soru biraz saçma oldu sanki adı üstü vergi yani yurt dışından ürün getiriyorsun bunun bi vergisi var onu vermek zorundasın senin yerine temu hesaplayıp orada yazıyor
maalesef ydden gelen herseyden ve %60 alıyorlar ayrıcana 3 euro kargo bedeli çıkardılarBen sadece belli bir miktarın üstüne vergi alınıyor diye biliyordum