Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Dereli
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Yok bende döönültürücü bar arkadaşta 750w var koskoca ama bios pilini sök tak yapınca düzeldi yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. İyi geceler cümleten
Demek ki bosu bosuna amd karsıtı olmaya gerek yokmus bazen kullanıcı hataları olabiliyormuş güle güle kullan

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Başka kart yok mu elinde hiç ? Bios resetle ram çıkar öyle dene bir de imkanın kısıtlı güç kaynağının molexleri muhtemelen sağlam güç gelmese kırmızı ışık yanar 8 pinin orada. Bios güncelle bir şekilde.
Yok bende döönültürücü bar arkadaşta 750w var koskoca ama bios pilini sök tak yapınca düzeldi yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. İyi geceler cümleten
Bak burada yazdım ben bios resetle ram çıkar diye. Sen hiç birini yapmamışsın ki.

Top Bottom