Neler Yeni

Sahibinden İşlemci Almak

SpicyMeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem
Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Merlin
Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.
Ypk hocam kabul etmeyin daha dün dolandırıldım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Atmayın almayın yüzde 50 şansın var açıklamaya istediğini yaz bir şey ifade etmez mahkeme mahkeme uğraşırsın

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Param güvende satışı bende yapmıyorum, ya elden ya da kargoyla gönderiyorum. İş iki kişinin arasında. Herkes hemen kötü düşünüyor maalesef.

Top Bottom