- Bütçe
- 50000
Merhaba şu anda Xiaomi (Not 10S) kullanıyorum. Ay sonuda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 47 bin Max zorlarsam 50bin. iPhone almak istiyorum bu konuda tavsiyenizi istiyorum. Hangi telefonu alırsam iyi olur f/p açısından
Hocam ben olsam hiç düşünmeden İPhone 14 128GB alırdım. Bütçe birazcık daha olsa 14 Pro tercih ederdim.Merhaba şu anda Xiaomi (Not 10S) kullanıyorum. Ay sonuda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 47 bin Max zorlarsam 50bin. iPhone almak istiyorum bu konuda tavsiyenizi istiyorum. Hangi telefonu alırsam iyi olur f/p açısından
15 almanızı önermem 14 plus öneririm veya ikinci el temiz bir 14 pro da alabilirsiniz 15 i 4 ay kullandım ve kullandıklarım arasındaki en kötü iphone modeli olabilir performans açısından tekrar 13 almayı düşünüyorum hattaMerhaba şu anda Xiaomi (Not 10S) kullanıyorum. Ay sonuda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 47 bin Max zorlarsam 50bin. iPhone almak istiyorum bu konuda tavsiyenizi istiyorum. Hangi telefonu alırsam iyi olur f/p açısından
hocam düz 14 tercih edilmiyor pek bilgim olmasada 13 den farkı yok gibi bir şey deniyor 14 pro olması daha iyi olur arkadaş içinHocam ben olsam hiç düşünmeden İPhone 14 128GB alırdım. Bütçe birazcık daha olsa 14 Pro tercih ederdim.
edit: Akakçede 14 256GB 45k.
Şahsi tercihim öyle olurdu zaten ama bütçe kısıtlı olduğu için 14 dedim.hocam düz 14 tercih edilmiyor pek bilgim olmasada 13 den farkı yok gibi bir şey deniyor 14 pro olması daha iyi olur arkadaş için
Haklısınız hocam bütçe kısıtlı ama dediğim gibi 13 ve 14 arasında çok fark yok diyorlar o yüzden 14 e vereceği fazla parayla 13 bile alsa işine gelir diye düşünüyorum tabi arkadaş almışken pahalısını ve daha yeni nesil olanı alayım derse 14 alabilir bulursa 14 pro alsın oda çok iyi tercihŞahsi tercihim öyle olurdu zaten ama bütçe kısıtlı olduğu için 14 dedim.
Doğru söze ne hacetHaklısınız hocam bütçe kısıtlı ama dediğim gibi 13 ve 14 arasında çok fark yok diyorlar o yüzden 14 e vereceği fazla parayla 13 bile alsa işine gelir diye düşünüyorum tabi arkadaş almışken pahalısını ve daha yeni nesil olanı alayım derse 14 alabilir bulursa 14 pro alsın oda çok iyi tercih
Eğer iphone alınacaksan bence kesinlikle iphone 15 alınmalı ama 47k yada samsung s24+ var hocam haberin olsun özellik bakımından daha iyi bir telefon.Merhaba şu anda Xiaomi (Not 10S) kullanıyorum. Ay sonuda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 47 bin Max zorlarsam 50bin. iPhone almak istiyorum bu konuda tavsiyenizi istiyorum. Hangi telefonu alırsam iyi olur f/p açısından
Hocam 14'ü çok önermiyorlar. Konu altında da arkadaşlar yazmış amaHocam ben olsam hiç düşünmeden İPhone 14 128GB alırdım. Bütçe birazcık daha olsa 14 Pro tercih ederdim.
edit: Akakçede 14 256GB 45k.
yok hocam tr almayı düşünüyorumYurt dışı cihaz mı alacaksın?
ikinci ele pek iyi bakmıyorum hocam ya almışken sıfır alayım kafasındayım en kötü bir sene kullanır ardından satar yeni modele geçerim diye düşünüyorum. 13pro , 15 veya 14 , 14+ bunların arasından hangisi iyi sizce15 almanızı önermem 14 plus öneririm veya ikinci el temiz bir 14 pro da alabilirsiniz 15 i 4 ay kullandım ve kullandıklarım arasındaki en kötü iphone modeli olabilir performans açısından tekrar 13 almayı düşünüyorum hatta
s24+ da iyi güzel telefon hocam hatta ilk samsung alayım dedim de android kullanmak istemiyorum artık ios'a geçmeyi düşündüğüm için iphone alayım dedim. 15 mi yoksa 13pro mu hocamEğer iphone alınacaksan bence kesinlikle iphone 15 alınmalı ama 47k yada samsung s24+ var hocam haberin olsun özellik bakımından daha iyi bir telefon.
İphone 15 kesinlikle her zaman yeni modeli iyidirHocam 14'ü çok önermiyorlar. Konu altında da arkadaşlar yazmış ama
yok hocam tr almayı düşünüyorum
ikinci ele pek iyi bakmıyorum hocam ya almışken sıfır alayım kafasındayım en kötü bir sene kullanır ardından satar yeni modele geçerim diye düşünüyorum. 13pro , 15 veya 14 , 14+ bunların arasından hangisi iyi sizce
s24+ da iyi güzel telefon hocam hatta ilk samsung alayım dedim de android kullanmak istemiyorum artık ios'a geçmeyi düşündüğüm için iphone alayım dedim. 15 mi yoksa 13pro mu hocam
Hocam bence 15 ama şuan kullandığın telefon 120hz ise 60 hz'e geçmek mutlu etmeyebilir ancak 1-2 hafta sonra alışırsın.İllaki iphone ise 15 alınmalı bence sıfır 13 pro max zor bulunur şuan piyasada.Hocam 14'ü çok önermiyorlar. Konu altında da arkadaşlar yazmış ama
yok hocam tr almayı düşünüyorum
ikinci ele pek iyi bakmıyorum hocam ya almışken sıfır alayım kafasındayım en kötü bir sene kullanır ardından satar yeni modele geçerim diye düşünüyorum. 13pro , 15 veya 14 , 14+ bunların arasından hangisi iyi sizce
s24+ da iyi güzel telefon hocam hatta ilk samsung alayım dedim de android kullanmak istemiyorum artık ios'a geçmeyi düşündüğüm için iphone alayım dedim. 15 mi yoksa 13pro mu hocam