Efe Gaydal[Unofficial] 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 468 Dahası Reaksiyon skoru 777 İsim Ali Steam https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/ Steam ID aliyasiny65 12 Ocak 2025 #14 Ricardo Andrade Quaresma yazmış: @Efe Gaydal[Unofficial] hocam rehber yapsana bı tane arkadaş için Devamı için tıklayın... musait bi zamanda hazirliyim hocam ben bikere spotifyda ppme nazi bayragi koyduydum ban yedim ya
Ricardo Andrade Quaresma yazmış: @Efe Gaydal[Unofficial] hocam rehber yapsana bı tane arkadaş için Devamı için tıklayın... musait bi zamanda hazirliyim hocam ben bikere spotifyda ppme nazi bayragi koyduydum ban yedim ya
Ricardo Andrade Quaresma 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 2,078 12 Ocak 2025 #15 Efe Gaydal[Unofficial] yazmış: musait bi zamanda hazirliyim hocam ben bikere spotifyda ppme nazi bayragi koyduydum ban yedim ya Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun hocam en kısa zamanda bekliyoruz
Efe Gaydal[Unofficial] yazmış: musait bi zamanda hazirliyim hocam ben bikere spotifyda ppme nazi bayragi koyduydum ban yedim ya Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun hocam en kısa zamanda bekliyoruz
M Muhammet Öztürk 80+ Bronze Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 783 13 Ocak 2025 #16 AhmetEymen yazmış: Nazi sempatizanı değilim evimde kendi 3 boyutlu 2. Dünya savaşındaki bütün avrupanın haritasını yapıyorum ama fotokopiden çıkarttırınca kolay yırtılıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Ocak 2025 Dikkatli olurum ama "o" olan sie kadınlarla konuşurken kullanılır Devamı için tıklayın... doğrudur hocam çeviriden yapıştırdım direkt
AhmetEymen yazmış: Nazi sempatizanı değilim evimde kendi 3 boyutlu 2. Dünya savaşındaki bütün avrupanın haritasını yapıyorum ama fotokopiden çıkarttırınca kolay yırtılıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Ocak 2025 Dikkatli olurum ama "o" olan sie kadınlarla konuşurken kullanılır Devamı için tıklayın... doğrudur hocam çeviriden yapıştırdım direkt