Neler Yeni

Öneri 50 Bin TL ye Hangi İphone'yi Almalıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Suleyman
Hocam 14'ü çok önermiyorlar. Konu altında da arkadaşlar yazmış ama

yok hocam tr almayı düşünüyorum

ikinci ele pek iyi bakmıyorum hocam ya almışken sıfır alayım kafasındayım en kötü bir sene kullanır ardından satar yeni modele geçerim diye düşünüyorum. 13pro , 15 veya 14 , 14+ bunların arasından hangisi iyi sizce

s24+ da iyi güzel telefon hocam hatta ilk samsung alayım dedim de android kullanmak istemiyorum artık ios'a geçmeyi düşündüğüm için iphone alayım dedim. 15 mi yoksa 13pro mu hocam
Alabiliyorsanız 15 alın hocam ileriye dönük en azından

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Hocam 14'ü çok önermiyorlar. Konu altında da arkadaşlar yazmış ama

yok hocam tr almayı düşünüyorum

ikinci ele pek iyi bakmıyorum hocam ya almışken sıfır alayım kafasındayım en kötü bir sene kullanır ardından satar yeni modele geçerim diye düşünüyorum. 13pro , 15 veya 14 , 14+ bunların arasından hangisi iyi sizce

s24+ da iyi güzel telefon hocam hatta ilk samsung alayım dedim de android kullanmak istemiyorum artık ios'a geçmeyi düşündüğüm için iphone alayım dedim. 15 mi yoksa 13pro mu hocam
ikinci el de düşünmüyorsan 13 pro veya 14 pro sıfır alamazsın o yüzden düz modellere bakarsak 14 plus öneririm pil performansı çok iyi bir cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabiliyorsanız 15 alın hocam ileriye dönük en azından
15 kesinlikle önermiyorum görsel olarak güzel ama pil performansı berbat bir cihaz kendim de kullandım gerçekten berbat diğer modellere göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Suleyman
ikinci el de düşünmüyorsan 13 pro veya 14 pro sıfır alamazsın o yüzden düz modellere bakarsak 14 plus öneririm pil performansı çok iyi bir cihaz

15 kesinlikle önermiyorum görsel olarak güzel ama pil performansı berbat bir cihaz kendim de kullandım gerçekten berbat diğer modellere göre
Olabilir hocam ben diğer cihazlara göre daha yeni olduğu için önerdim ama kullanan benden iyi bilir tabi

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali taha
iphone almak istersen düz modelleri almayacaksın plus yada pro max modelleri almaya çalış yoksa ileride benim gibi batarya konusunda çok sıkıntı yaşarsın

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf Yılmaz
Merhaba şu anda Xiaomi (Not 10S) kullanıyorum. Ay sonuda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 47 bin Max zorlarsam 50bin. iPhone almak istiyorum bu konuda tavsiyenizi istiyorum. Hangi telefonu alırsam iyi olur f/p açısından
Biraz idare et iPhone SE 4. Nesil al yada iPhone 17 çıkacak 17 Slim olucak onuda alabilirsin ikiside fiyat performans cihaz olucak diğer iPhonelara kıyasla

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Olabilir hocam ben diğer cihazlara göre daha yeni olduğu için önerdim ama kullanan benden iyi bilir tabi
Evet ben de yeni olduğu için almıştım hocam pişman etti şahsen keşke 14 plus alsaydım şuan sattım 15 i 14 plus düşünüyorum ama hayırlısı

PRO45X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, PS, Xbox
Steam
my pc sucks
Discord
JmfxGG#7540
Steam ID
https://steamcommunity.com/id/Jmfx/
Epic Games
JmfxGG
Discord
JmfxGG#7540
Türkiye cihazı alacaksan, pro modellerden bütçene uygun olanı al düz seriler üzebilir. 60 hz...

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Türkiye cihazı alacaksan, pro modellerden bütçene uygun olanı al düz seriler üzebilir. 60 hz...
he ya şu 60hz inadını hala anlamıyorum 15 i satma sebeplerinden birisi de bu 50 bin verdiğin telefonun ekranı 60hz şaka gibi tabi ki androidlere göre ekran akıcı ama 120hz tadı başka ya cidden

PRO45X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, PS, Xbox
Steam
my pc sucks
Discord
JmfxGG#7540
Steam ID
https://steamcommunity.com/id/Jmfx/
Epic Games
JmfxGG
Discord
JmfxGG#7540
he ya şu 60hz inadını hala anlamıyorum 15 i satma sebeplerinden birisi de bu 50 bin verdiğin telefonun ekranı 60hz şaka gibi tabi ki androidlere göre ekran akıcı ama 120hz tadı başka ya cidden
Can sıkıcı bir durum, bu kadar bütçe ($1.400 dolar küçük bir meblağ değil) 60hz gerçekten can sıkıcı.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
ismail sağlam
25. Ayını doldurdu 14 plusum halen 1 günü çıkarıyor pil 84 cihaza iyi bakıyorum ama 25 aydır aynı kılıf ve kırılmaz cam takılı kırılmaz camda bile çatlak yok

ozcans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özcan Bayri
Hocam bence 15 ama şuan kullandığın telefon 120hz ise 60 hz'e geçmek mutlu etmeyebilir ancak 1-2 hafta sonra alışırsın.İllaki iphone ise 15 alınmalı bence sıfır 13 pro max zor bulunur şuan piyasada.
Hocam peki android'den ios a geçmek istemenin sebebi nedir?
Hocam öyle telefonlarla pek aram yoktur xaomi not 10s kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bundan önce de iphone 6 kullanmıştım bi 4 sene kadar. Artık nedense android sıkmaya başladı farkı birşeyler arıyorum. Başka bir nedenide yok aslında değişiklik olsun ve birazda yatırım seneye satar bi üst modele geçerim sürekli model yükseltirim diye düşündüm

İphone 15 kesinlikle her zaman yeni modeli iyidir
Hocam pek anlamıyorum telefonlardan ama amacım sürekli üst modele geçmek.

14 plus alayım mı hocam kaç hz
iphone almak istersen düz modelleri almayacaksın plus yada pro max modelleri almaya çalış yoksa ileride benim gibi batarya konusunda çok sıkıntı yaşarsın
Hocam pro lara para yetmiyor yeterse 13 pro nasıl.
Evet ben de yeni olduğu için almıştım hocam pişman etti şahsen keşke 14 plus alsaydım şuan sattım 15 i 14 plus düşünüyorum ama hayırlısı
14 plusa bende şu anda sıcak bakıyorum hocam
120 hz ne alabilirim hocam 50kya

Son düzenleme:

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali taha
Hocam öyle telefonlarla pek aram yoktur xaomi not 10s kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bundan önce de iphone 6 kullanmıştım bi 4 sene kadar. Artık nedense android sıkmaya başladı farkı birşeyler arıyorum. Başka bir nedenide yok aslında değişiklik olsun ve birazda yatırım seneye satar bi üst modele geçerim sürekli model yükseltirim diye düşündüm

hayır 13 pro önermem 13 pro 3095 mAh, 14 plus 4325 mAh pil konusunda çok fark var fark verip 14 plus almanı öneririm pro ve düz modellerde mAh düşük kalıyor 13 kullandım çok sıkıntı çektim satıp şimdi s24 ultra veya s25 ultra almayı düşünüyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra

hocam 120hz istiyorsan ikinci el pro almak zorundasın ama zaten ikinci el istemiyorsun mecburen 60hz olacak çünkü düz modellerin hepsi 60hz ama ekran 60hz diye kasıyor gibi düşünmeyin ekranı çok akıcı fakat yine de 120hz olsa daha iyi olurdu 14 plus önermemin sebebi pil performansı iyi olması ve güncel olması evet 15 daha güncel fakat 15 teki dinamik ada telefonun pilini mahvediyor ve ısınmalara yol açıyor

Top Bottom