Hepsiburada anker hoparlör yazınca çıkar satıcı Hepsiburada,599 TL suanbendede yok ceplemişler galiba stok azdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
o hangısı ki ?
Hepsiburada anker hoparlör yazınca çıkar satıcı Hepsiburada,599 TL suanbendede yok ceplemişler galiba stok azdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
o hangısı ki ?
Yok artık abart hocamDostlar hoparlör geldi, 167 tl ye böyle bir hoparlörü aldığım için çok şanslıyım.
Böyle bir hoparlörü normalde 1000 tl'den aşağı alamazsınız. Stoğa gelsin hemen 1 tane daha alacağım.
Gerçekten hoparlör beni çok şaşırttı.
Ciddi söylüyorum, 167 tl'ye bu hoparlör bedava.Yok artık abart hocam
nabacan evin her kösesine koyacan mıCiddi söylüyorum, 167 tl'ye bu hoparlör bedava.
Stoğa gelsin hemen birkaç tane daha alacağım. Ciddi manada bu fiyata böyle bir performans beklemiyordum. Ses kalitesi beni çok şaşırttı.
Stoğu gelince bende alayim bari hocam haber et faydalanalimCiddi söylüyorum, 167 tl'ye bu hoparlör bedava.
Stoğa gelsin hemen birkaç tane daha alacağım. Ciddi manada bu fiyata böyle bir performans beklemiyordum. Ses kalitesi beni çok şaşırttı.
Hoparlörde stereo bağlantı da varnabacan evin her kösesine koyacan mı
Bide Bayıl İstersen Feriha.Dostlar hoparlör geldi, 167 tl ye böyle bir hoparlörü aldığım için çok şanslıyım.
Böyle bir hoparlörü normalde 1000 tl'den aşağı alamazsınız. Stoğa gelsin hemen 1 tane daha alacağım.
Gerçekten hoparlör beni çok şaşırttı.