Neler Yeni

Öneri Vestel v tab z1 alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
Samsung tabletler ölümsüz gibi valla elimde hala Tab4 tabletim duruyor 2014 te almıştım yanlış hatırlamıyorsam sd400 işlemci var
Bendede tab 3 lite var allaha emanet açlışıyor ona uyumlu custom rom atsam iyi olurdu ama t111 modeli için costum rom yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung tabletler ölümsüz gibi valla elimde hala Tab4 tabletim duruyor 2014 te almıştım yanlış hatırlamıyorsam sd400 işlemci var
Bendede tab 3 lite var allaha emanet çalışıyor ona uyumlu custom rom atsam iyi olurdu ama t111 modeli için costum rom yok.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ege
hocam peki televizyon vs nedir sizin? 2k ya akıllı televizyon yok çünkü 2k dan fazla vermiyorlarsa eğer
bende onu sorcaktım ailenin kullandığı telefon markaları neler ve modelleri

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bendede tab 3 lite var allaha emanet açlışıyor ona uyumlu custom rom atsam iyi olurdu ama t111 modeli için costum rom yok.

Bendede tab 3 lite var allaha emanet çalışıyor ona uyumlu custom rom atsam iyi olurdu ama t111 modeli için costum rom yok.
benimki kullansam hala kullanılır vaziyette temiz kullanmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
bende onu sorcaktım ailenin kullandığı telefon markaları neler ve modelleri
Hayır yanlış anladınız televizyona falan çamaşır makinesine para veriyorlar sadece hobi eşyalırını pek önemsemiyorlar.

Markası sony akıllı tv modelini bilmiyorum.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Hayır yanlış anladınız televizyona falan çamaşır makinesine para veriyorlar sadece hobi eşyalırını pek önemsemiyorlar.

Yani benimde kendi çocuğum olsa ona teknolojiden nefret ettirip bıktıracak yavaşlıkta bi tablet alırdım ki kendini dünyevi aktivitelere daha fazla yöneltsin diye biraz zoraki oluyor ama eğer sanat ve zanaat dalında potansiyelini göremezsem çıraklığa veririm kendi mesleğini eline alınca kendi parasıyla istediğini alır yine de her ihtiyacını karşılardım. Ama sizin ki farklı bir fantazya dünyası gibi duruyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr

İlginç

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yani benimde kendi çocuğum olsa ona teknolojiden nefret ettirip bıktıracak yavaşlıkta bi tablet alırdım ki kendini dünyevi aktivitelere daha fazla yöneltsin diye biraz zoraki oluyor ama eğer sanat ve zanaat dalında potansiyelini göremezsem çıraklığa veririm kendi mesleğini eline alınca kendi parasıyla istediğini alır yine de her ihtiyacını karşılardım. Ama sizin ki farklı bir fantazya dünyası gibi duruyor
Hocam benim görüşümde teknolojiden nefret edicek değilde onu doğru kullanmayı bilecek bir çocuk yetiştirmek olurdu

Mesala örnek vermek gerekirse mesala babama diyorum baba işte bana 20-30k para ver gitip pc alayım çok pahalı evde bilgisyarın yokmu der vermez?
20-30k yı kimse bir anda çıkarıp zaten veremez ki kendin çalışmıyorsan ailen için 30k pahalıdır benim çocuğum olsan bende vermem :D

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Hocam benim görüşümde teknolojiden nefret edicek değilde onu doğru kullanmayı bilecek bir çocuk yetiştirmek olurdu
N'olursa olsun benim gibi olmasında teknolojiye bağlılık ve bağımlılık hiç iyi bir şey değil, örnek aldığım Barış Özcan'ın oğlu var yazdığım mesajda

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
N'olursa olsun benim gibi olmasında teknolojiye bağlılık ve bağımlılık hiç iyi bir şey değil, örnek aldığım Barış Özcan'ın oğlu var yazdığım mesajda
Kesinlikle senin benim gibi olmasın :D
Biz sonradan görmüş gibi olduk ben 1 ay sonra 18'i dolduracağım mesela ben teknolojiyle 9-10 yaşında tam olarak tanıştım diyebilirim tabletim vardı ama adam akıllı kullanmıyordum dışarda oyun oynamaktan vs şimdiki çocuklar direk teknolojinin içine doğuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete

20-30k yı kimse bir anda çıkarıp zaten veremez ki kendin çalışmıyorsan ailen için 30k pahalıdır benim çocuğum olsan bende vermem :D
Ben ailede böyle görüyorum belki yanlış görüyorumdur bilemem herkesin bakış açısı farklı.

Benim zaten yaşım çok büyük değil ben buna bağlıyorum teknoloji hobi oyun cihazı almamalarını zaten bu sene dersler kötü geldi.

Ben ailede böyle görüyorum belki yanlış görüyorumdur bilemem herkesin bakış açısı farklı.

Benim zaten yaşım çok büyük değil ben buna bağlıyorum teknoloji hobi oyun cihazı almamalarını zaten bu sene dersler kötü geldi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Derslerinin kötü gelmesinin etkisi tabii ki vardır ama bunun yanında genel olarak seni teknolojidende uzak tutmaya çalışıyor olabilirler bağımlı olmaman adına

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Kesinlikle senin benim gibi olmasın :D
Biz sonradan görmüş gibi olduk ben 1 ay sonra 18'i dolduracağım mesela ben teknolojiyle 9-10 yaşında tam olarak tanıştım diyebilirim tabletim vardı ama adam akıllı kullanmıyordum dışarda oyun oynamaktan vs şimdiki çocuklar direk teknolojinin içine doğuyor.
Ben de 23 yaşına gireceğim, yaklaşık 5 yıldır bu forumdayım çok mesajım ve içeriğim olmasa da günün minimum 4-5 saatini forumu takip ederek geçiriyorum neredeyse burada büyüdüm gibi bir şey. Bana 3 yaşında masaüstü bilgisayar, lenovo laptop, tablet aldılar öyle zehri kaptım zararını çokça gördüm

O zaman normal yani tahminimce 13-15 yaş arasındasın ki şuanda 9. sınıf olup MESEM'e giden çırak öğrenciler aylık minimum 8 Bin TL ücret alıyor ve meslek öğreniyorlar. Ya derslerine kafanı yor ya da ailene destek ol sıkıştırma.

Top Bottom