rtx 5070 büyük kart olduğu için atx anakart bakiyorumhttps://www.incehesap.com/colorful-...-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-73142/ bu baya fp şu an alınabilir yoksa gaming plusta iyi
link anakarta açılmıyor yalnız hazır sistem çıkıyormerhaba başlıkta belirttiğim anakartı almayı düşünüyorum. RTX 5070 ve r5 7600 kullanacağım sizce iyi bir anakart mı bunun yerine önerebileceğiniz bir anakart varmı?
hocam ana kartın linkini koymuştum ama sıkıntı olmuş galiba tekrar atayimlink anakarta açılmıyor yalnız hazır sistem çıkıyor
Alınır, sağlam ve kaliteli bir anakarttır.merhaba başlıkta belirttiğim anakarti almayı düşünüyorum. RTX 5070 ve r5 7600 kullanacağım sizce iyi bir anakart mı bunun yerine önerebileceğiniz bir anakart varmı?
hocam alakası yok ekran kartıyla atx anakart o girişler standart tüm anakartlarda mini Itx de bile aynı. ekran kartı için kasayı büyük tutman lazım ki 5070 o kadar büyük de olmaz.rtx 5070 büyük kart olduğu için atx anakart bakiyorum
hocam ekran kartının yanında küçük kalmasin diye atx istiyorum yahocam alakası yok ekran kartıyla atx anakart o girişler standart tüm anakartlarda mini Itx de bile aynı. ekran kartı için kasayı büyük tutman lazım ki 5070 o kadar büyük de olmaz.