Neler Yeni

PART-2 Düşmanların En büyüğü Firavunların Firavunu Kapıdaki en büyük tehdit

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Buğra Aykaç
Kusura bakma ama bunların tarihi geçti sanıyordum ne bileyim bana komplo teorisi gibi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
Kusura bakma ama bunların tarihi geçti sanıyordum ne bileyim bana komplo teorisi gibi geldi
çok fazla serisi var serilerin çoğu oyun amaçlı ben konuya uygun ve tek seriye odaklandım dediğin gibi hatalı olabilir ve fikrinede saygı duyarım ama bildiğim bir şey avrsa siyonizm in göstererek yapmayı sevdiğidir çünkü korkuyu dahada temele koymuş olur.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
hangi konuda sevgili kardeşim
Bu kartlar hakkında pek bilgim yok ama az araştırmam sonucu 100'den fazla olduğu kesin. Sen iki konuda da sadece birkaçını listelemişsin. Hatta ben bile şu an iyice düşünüp 50 tane şey sıralasam, yıllar sonra gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. O zaman ben kahin falan mıyım? O kartlarda önceden söylenip ve gerçekleşen şeyler de öyle ahım şahım değil; iyi düşünen birinin öngörebileceği şeyler. Bu konuları abartıyorsunuz, halktan, milletten ya da en basit bir topluluktan bile daha güçlüsü yoktur
onları bu tarz konular ile yücelten sizlersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
Bu kartlar hakkında pek bilgim yok ama az araştırmam sonucu 100'den fazla olduğu kesin. Sen iki konuda da sadece birkaçını listelemişsin. Hatta ben bile şu an iyice düşünüp 50 tane şey sıralasam, yıllar sonra gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. O zaman ben kahin falan mıyım? O kartlarda önceden söylenip ve gerçekleşen şeyler de öyle ahım şahım değil; iyi düşünen birinin öngörebileceği şeyler. Bu konuları abartıyorsunuz, halktan, milletten ya da en basit bir topluluktan bile daha güçlüsü yoktur
onları bu tarz konular ile yücelten sizlersiniz.
kardeşim gaybı geleceği zaten alemlerin rabbi bilir geleceği gören kartlar değil sadece niyetleri planları örneğin bildikleri şeyi saklayabilirler değil mi misal az önce bahsettiğim gibi örneğin 5 yıl sonra dünya ile temas a girecek bir astroid olabilir ama bunu biz bilmiyoruz. buradaki amaç niyetleri nedir? saçma bir şey bile olsa gerçeği yansıtıyor mu ki bu sorunun cevabı evet
bende sana 1000 tane farklı serilerin pdf sini atabilirim buradaki amaç tek seri ve o seride anlatılmak istenen nedir.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
kardeşim gaybı geleceği zaten alemlerin rabbi bilir geleceği gören kartlar değil sadece niyetleri planları örneğin bildikleri şeyi saklayabilirler değil mi misal az önce bahsettiğim gibi örneğin 5 yıl sonra dünya ile temas a girecek bir astroid olabilir ama bunu biz bilmiyoruz. buradaki amaç niyetleri nedir? saçma bir şey bile olsa gerçeği yansıtıyor mu ki bu sorunun cevabı evet
bende sana 1000 tane farklı serilerin pdf sini atabilirim buradaki amaç tek seri ve o seride anlatılmak istenen nedir.
evet niyetleri her haliyle kötü bunun farkındayım
bende geleceği bilemez yada değiştiremezler manasında fikrimi belirtmiştim
aynı şekilde düşünüyorsak sorun yok demektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
evet niyetleri her haliyle kötü bunun farkındayım
bende geleceği bilemez yada değiştiremezler manasında fikrimi belirtmiştim
aynı şekilde düşünüyorsak sorun yok demektir
kesinlikle geleceği bilen değil geleceği planlayan tuzak kuran ama o kadar zekiler ki gelmiş geçmiş en zalim insandan binlerce kat daha zeki ama tuzak kuranların en iyisi ALLAH dır onlar kursunlar tuzaklarını bir gün başlarına yıkılır. örneğin en alttaki kart çok ilginç değil mi deccal sonuçta

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
kesinlikle geleceği bilen değil geleceği planlayan tuzak kuran ama o kadar zekiler ki gelmiş geçmiş en zalim insandan binlerce kat daha zeki ama tuzak kuranların en iyisi ALLAH dır onlar kursunlar tuzaklarını bir gün başlarına yıkılır. örneğin en alttaki kart çok ilginç değil mi deccal sonuçta
pek de zeki değiller her kararı çıkarlarına bakarak veren bir zihniyeti zeki bulmuyorum dünyayı sömürerek zenginliğine zenginlik katıyorlar ama bir gün dünyanın buna karşı çıkma olasılığını ciddiye almıyorlar kart da bir insan çizimine çok benziyor pek ilginç değil

Top Bottom