sensorlu sorunlu deniyor ama ben 1 senedir kullanıyorum bir sorunu yok bu fiyata birde ss var galiba ama ben beyaz diye logitech tercih etmiştim suana kadar bir sorun yasamadımG102'nin fiyat bandında ondan daha mantıklı seçenek var mı?
suanda aktif olarak onu ve ajazz 159 apex kullanıyorum g102'den de gayet memnunumG102'nin fiyat bandında ondan daha mantıklı seçenek var mı?
hocam rival 3 var ama bilemedim hangisi daha mantıklısensorlu sorunlu deniyor ama ben 1 senedir kullanıyorum bir sorunu yok bu fiyata birde ss var galiba ama ben beyaz diye logitech tercih etmiştim suana kadar bir sorun yasamadım
hocam benim mouse pad de steelseries acaba rival 3 alsam nası olur diye düşünüyom g102 de alabilirim emin olamadım.Kendim kullanıyorum önerebilirim 2 gün falan oldu alalı ama sıkıntısı bulunmuyor yorumlarıda genellikle 4 veya 5 yıldız.
G102 Alınmaz. Bütçene göre de az kalıyor zatenG102'nin fiyat bandında ondan daha mantıklı seçenek var mı?
bakıyorum şuan g102 falan alınmaz o bütçede sensör vs çok eskide kaldıhocam benim mouse pad de steelseries acaba rival 3 alsam nası olur diye düşünüyom g102 de alabilirim emin olamadım.