Neler Yeni

Logitech g102 mouse nasıldır?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Yiğit
sensör ağırlık eline oturması (kişiden kişiye değişir) switchleri batarya süresi hz değeri ...
1k hz üstüne çıkınca işlemciye binen yük artıyor zaten ki apex kullananların 8k hz i rahatça kullanamadığı şikayetleri çok fazla 203 - 102 gayet hafif ağırlıkta bu fiyata bu mouse istenilen herşeyi veriyor kablosuz istiyorsa bişey diyemem. demem o ki bu fiyatlara logitech gibi bir markanın ürününü almamak için sebep ben göremiyorum. mouse eskide kaldı diyosunuz ama ben öyle düşünmüyorum. kendi kullandığım 203 ün üstüne su döküldü, yere kaç defa bel hizasından düştü hala sapasağlam sıkıntısız şekilde çalışıyor

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,145
İsim
1
1k hz üstüne çıkınca işlemciye binen yük artıyor zaten ki apex kullananların 8k hz i rahatça kullanamadığı şikayetleri çok fazla 203 - 102 gayet hafif ağırlıkta bu fiyata bu mouse istenilen herşeyi veriyor kablosuz istiyorsa bişey diyemem. demem o ki bu fiyatlara logitech gibi bir markanın ürününü almamak için sebep ben göremiyorum. mouse eskide kaldı diyosunuz ama ben öyle düşünmüyorum. kendi kullandığım 203 ün üstüne su döküldü, yere kaç defa bel hizasından düştü hala sapasağlam sıkıntısız şekilde çalışıyor
yorum yapmıycam çalışıyosa iyidir kafasından çıkın ama

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kronik sorunlu mouse helede şu logitexh corsair gibi markaların ucuz mallarına yönelmeyin bu mouselar için söylüyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,145
İsim
1
Kronik sorunlu mouse helede şu logitexh corsair gibi markaların ucuz mallarına yönelmeyin bu mouselar için söylüyorum
anlatamadım millet çalışıyorsa iyi kafasında daha ya

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Yiğit
yorum yapmıycam çalışıyosa iyidir kafasından çıkın ama
çalışıyorsa iyidir mantığını kullanmadim mesajimda calisiyorsa iyidir diyorsak eski microsoft mouse onerelim o zaman o da calisiyor

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,145
İsim
1
çalışıyorsa iyidir mantığını kullanmadim mesajimda calisiyorsa iyidir diyorsak eski microsoft mouse onerelim o zaman o da calisiyor
hala sapasağlam sıkıntısız şekilde çalışıyor yazmışsınız cümlenin sonuna ama

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Yiğit
hala sapasağlam sıkıntısız şekilde çalışıyor yazmışsınız cümlenin sonuna ama
sorunlu çalışıyor öneriyorummu yazsaydım :D o kadar şey yazmışım cümlenin sonundaki sıkıntısız çalışıyor kısmına takılıp benimde o belirttiğiniz kitleden sayıyorsanız ne diyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,657
Üyeler
165,394
Son üye
veondoski
Top Bottom