dayihonkurtme
80+
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
çöptür
hocam bildigim bi marka degil ama bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
rival 3 ile ilgili düşünceleriniz neler?
anladım hocam
.
aslında berbat bi mouse siz bana bırakın bence mouse seçim işinihocam abim kullanıyor baya iyi o
ben kullanıyorum.G102'nin fiyat bandında ondan daha mantıklı seçenek var mı?
aynı sorularla yeni konu açmak neyi değiştirecekhocam yeni konu açcam sanırım böyle olmicak
sen ne kullanıyorsun hocam merak ettimaslında berbat bi mouse siz bana bırakın bence mouse seçim işini
iyi olması için gerekli etkenler neler?arkadaşlar son kez tekrar söylüyorum bidaha mesaj yazmıycam bu konuya
mouse çalışıyor diye iyi olmuyor.
dragonfly f1 ve apex prosen ne kullanıyorsun hocam merak ettim
1 yıl kadar süredir kullanıyorum ve yorumum şudur :G102'nin fiyat bandında ondan daha mantıklı seçenek var mı?
sensör ağırlık eline oturması (kişiden kişiye değişir) switchleri batarya süresi hz değeri ...sen ne kullanıyorsun hocam merak ettim
iyi olması için gerekli etkenler neler?
Ya en iyisi değil asla ama daha iyi mouseler da deneyimledim ve aradaki fark gerçekten umrunuzda olacak kadar büyük değil. Beğeninize göre görüntüsü hoşunuza gidiyorsa, elinize oturuyorsa alabilirsiniz. Sağlam bi mouse arkadaşım 4 yıldır kullanıyordu daha yeni scroll tuşu bozuldu. O yüzden en iyisi olsun en kalitelisi olsun çok takmaya değmez gerçekten.herkes farklı bir şey diyor