Neler Yeni

Ferrari alabilmek için ne kadar gelirimizin olması lazım?

Merhaba;
Akşam akşam kafama takılan bir konu var. 40-50milyon tl bir arabaya verebilen insanlar var ülkemizde. Acaba bu tarz arabalara binmek için minimum ne kadar kazanmamız gerekir? Aydınlatın lütfen beni 😂
aylık 1mılyon+ gelırı olan galerıcıler yada şirket-holdıng sahıplerı bınıyor o arabalara,sabıt maaşı olan bırı o arabaya anca internetten bakar zaten

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Merhaba;
Akşam akşam kafama takılan bir konu var. 40-50milyon tl bir arabaya verebilen insanlar var ülkemizde. Acaba bu tarz arabalara binmek için minimum ne kadar kazanmamız gerekir? Aydınlatın lütfen beni 😂
Escobarmısın kardeş.

eneskaya6

80+ Silver
Yahu mesele o mu olm doğru oradakilerde bir tokluk hissi var yani pek yormuyorlar kendilerini. Düşün hani burda altına Megane çekebilen bir memur aynı çabayı gösterse orada her türlü Ferrari alır.
alır aynen emin ol alır
hatta abd’ye ilk kez gelenlere bedava araba veriyorlar

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Merhaba;
trde 40-50 milyon veren insandan şüphelenirim ben, o paraya yurtdışı 5-6 tane alırsın, o kadar paran varsa vizende pasaportunda vardır zaten olmazsa ayıp

eneskaya6

80+ Silver
Lan süper kafalı arkadaş saçma sapan konuşma alır dediysem alır ülkeni kimse kiskanmiyor diye çok mu üzüldün:)
yo herkes kıskanıyor özellikle almanyamı :)
ama sen bu kafayla devam et ultrasüper kafalı.
Hatta abd de 2 ay Mc calisan bmw mercedes cekiyor altına

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Baran Çelik
yo herkes kıskanıyor özellikle almanyamı :)
ama sen bu kafayla devam et ultrasüper kafalı.
Hatta abd de 2 ay Mc calisan bmw mercedes cekiyor altına
Lan bak milletin aklıyla alay etmeyin sen de biliyorsun ki Almanya da ABD de tr den çok daha iyi durumda ama ya zoruna gidiyor ya da başka bir problemin var

eneskaya6

80+ Silver
Lan bak milletin aklıyla alay etmeyin sen de biliyorsun ki Almanya da ABD de tr den çok daha iyi durumda ama ya zoruna gidiyor ya da başka bir problemin var
çok iyi durumda evet ama 100 kişiden biri belki ferrari alıyor ya da hayalini kuruyor. yaklaşık 50k euroluk arabam var ama ne ferrari hayali kuruyorum ne de 10 sene sonrada alırım diyorum. ferrari alacak adamın en kötü 500-600k euro birikimi olacak ki gidecek 100k ya giriş ferrari modeli alacak. 200-300k ferrarilerden bahsetmıyorum bile onu alanların en az 1-2m euro birikimi oluyor bu da megane alan memurla aynı çabayı göstermek demek değil :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,052
İsim
göksel yurtcan
yok kanka yarın herkes nükleer serpintiden ölürken ben çay demlemek istiyorum.
cidden sence bu insanlığın kendi sonunu hazırladığı yüzyılda yarına hazır olmayı düşünmenin oyunla ne alakası var
hayatımda fallout oynamadım ben
nükleerli çay daha güzel olur hocam

Top Bottom