Neler Yeni

Nasıl sistem alınır mı uyumsuzluk var mı?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Dereli
Niye ki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Analayamadım
Kasayla anakartın oranına bak.

Olması gerek altta attığım. Kasayı matx alıyorsan abakartı da matx al. Kasayı atx alıyorsan anakartıda atx al.

Ekler

• IMG_3343.png
    IMG_3343.png
    2.8 MB · Hit: 3

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kayra
Hangisi daha iyi

Kasayla anakartın oranına bak.

Olması gerek altta attığım. Kasayı matx alıyorsan abakartı da matx al. Kasayı atx alıyorsan anakartıda atx al.
bekle valodayım yazıcam sana

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Dereli
Alıntıyı görüntülesadece bu anakartları seçebiliyorum
Hepsi matx git kendşn topla tek tek.

sıkıntı yaşamazsınız zaten de yanlış hatırlamıyorsam benim attığım ile sizin attığınız arasında baya fazla bir fiyat farkı var ve aynı sistem. fps farkın olmayacak o kadar parayı boşuna verme. benim attığım da asus zaten alabileceğin en kaliteli parçalar. tam fiyatı neydi sizin attığınız 7800xt'li sistemin ?

Fazladan 4k falan verecekseniz neden olmasın yoksa görüntü dışında bir problemi yok
Fazladan 4k verilir mi sence bir anakart için? Anakartın kendisi 4 zaten. 🥴

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hangisi daha iyi

arkadaş küçük durmasından yakınmış onun dışında pek önemi yok. Şimdi seçtiğiniz sistemi tekrar atar mısınız kıyaslamak açısından

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Dereli
Hangisi daha iyi

Ya kanka şöyle söyleyeyim. 190 adamın yanına 150 kız cücük gibi kalır. 190 adamın yanına 175-179 kız yaane olur. Sizinkide o hesap.

O olmazda hocam performans farkı yoksa bir şey olmaz ki senin kasa beyaz ondan anakart şey gibi durmuş kasa siyah olsa okadar sırıtmaz
Alakası yok onla. Anakart küçük kasa büyük.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kayra
Ya kanka şöyle söyleyeyim. 190 adamın yanına 150 kız cücük gibi kalır. 190 adamın yanına 175-179 kız yaane olur. Sizinkide o hesap.

Alakası yok onla. Anakart küçük kasa büyük.
Problem olmaz hocam performans farkı yoksa

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Dereli
O olmazda hocam performans farkı yoksa bir şey olmaz ki senin kasa beyaz ondan anakart şey gibi durmuş kasa siyah olsa okadar sırıtmaz
Ya zaten performansa bir farkı yok ama bilmiyorum. Gelince anlarsın. Bende ya nolcak falan diyordum şimdi büyük olsa daha tatlı olurmış diyor bi insan sonuç olarak para veriyon hemde büyük parak. Bir daha değiştirme şansın olscak mı beğenmediğin zaman? Kim bilir ne zaman?

Çünkü allağıdaki usb, power sw falan kablolarını gizliyor atx olunca, onun dışında daha oturaklı kablolamaya el verişli oluyor. Seninki hazır sidtem adamlar zaten en iyi şekilde yapar (şüpheli) ama dediklerim birbir çıkar.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kayra
Ya zaten performansa bir farkı yok ama bilmiyorum. Gelince anlarsın. Bende ya nolcak falan diyordum şimdi büyük olsa daha tatlı olurmış diyor bi insan sonuç olarak para veriyon hemde büyük parak. Bir daha değiştirme şansın olscak mı beğenmediğin zaman? Kim bilir ne zaman?
Niye beğenmeyim hocam performanslı olsun yeter zaten camı takınca okadar belli olmaz anaakartın küçüklüğü hem küçük olsa ne olacak ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berker Mısırlıoğlu
hocam düzgün tercih yapıldığında matx olması pek bir fark yaratmıyor atx bir anakart için en az 4-5k daha vermek gerekiyor sırf büyük dursun diye bu parayı vermek fazla kaçar

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kayra
Beğenmezsem iade ederim sistemi.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Dereli
Niye beğenmeyim hocam performanslı olsun yeter zaten camı takınca okadar belli olmaz anaakartın küçüklüğü hem küçük olsa ne olacak ki?
Gözle görmeden anlamak zor. Gelince anlarsın hocam iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Beğenmezsem iade ederim sistemi.
hocam müsaitsen sistemini atarsan bakalım son kez, birazdan çıkacağım. anakart konusunda da matx veya atx olması inanan bana 1 gram farketmiyor, performansa etkisi yok bu durumun. Tamamen görsel arkadaşın dediği şey. cidden bir anlamı yok

Top Bottom