Neler Yeni

Yardım Laptop işlemci çok ısınıyor (100 derece!!!)

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum hiç normal gözükmüyor, konuyla alakalı bir konu buldum fakat fps e etki eder mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

LAPTOP
KONU

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum hiç normal gözükmüyor, konuyla alakalı bir konu buldum fakat fps e etki eder mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

LAPTOP
KONU
Gereksiz değil 144 hz kullanıyorsan o derecelere çıkıyor cihazlar. ayrıca o attığın konuda sadece turbo kapatmış performansın düşer.

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz değil 144 hz kullanıyorsan o derecelere çıkıyor cihazlar. ayrıca o attığın konuda sadece turbo kapatmış performansın düşer.
Ne yapmam lazım peki öneriniz nedir?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ne yapmam lazım peki öneriniz nedir?
Daha iyi macun kullanabilirsin yüksek yoğunluklu ve yüksek iletim değerli atıyorum 9w/mk değerinden yüksek değerli.

Laptobun altına soğutucu alabilirsin işe yaramaz diyenlere inanma dandik ürünler aldıkları için işe yaramıyor. Yüksek cfm değeri olan alüminyum bir laptop alırsan sıcaklıklarında 5 - 10 derece düşüş gözlemlersin. Dark luna veya monster pusat tavsiye ederim fiyat performans olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,639
Üyeler
166,791
Son üye
Zoro233
Top Bottom