Kasa vesaire her şey stock, amd nin kendi fanı.Soğutma nedir , Fanların hava akışı nasıl kasayı nereye koydunuz vs bir çok etken var hocam detaylı bahsederseniz iyi olur o işlemci bende stok fanla vardı tenha mekanlarda 30 fpsle cyberpunk oynuyorken soba etkisi yaratıyordu tabi benim soğutma rezaletti
x123 almanı öneririmKasa vesaire her şey stock, amd nin kendi fanı.
Bu kadar ısınmaması lazım. Anakartınız B serisi ise undervolt uygulamanızı öneriririm.Başlıktaki gibi fivem cpu 90 derece normal mi termal macun yeni yeniledim.
Bu kadar ısınmaması lazım. Anakartınız B serisi ise undervolt uygulamanızı öneriririm.
Stok fan ile aşırı ısınabiliyor yeterli gelmediğinden ama yine de fazla.
el ile baktığımda 90 derece gibi de değil kasa da çok sıcak üflemiyor gibi, ama aylardır böyle kullanıyorum sorun da olmadı, yakında zaten işlemci değiştirmeyi de düşünüyorum. Ryzen 5 5600 alsam yine bu kadar ısınır mı acabax123 almanı öneririm
stok fanla aynı şekilde ısınır, her türlü kule tipi iyidirel ile baktığımda 90 derece gibi de değil kasa da çok sıcak üflemiyor gibi, ama aylardır böyle kullanıyorum sorun da olmadı, yakında zaten işlemci değiştirmeyi de düşünüyorum. Ryzen 5 5600 alsam yine bu kadar ısınır mı acaba
5600 daha çok ısınıyor 5500 den, yükseltme yapmaya değmez bence aralarında devasa performans farkı yok.el ile baktığımda 90 derece gibi de değil kasa da çok sıcak üflemiyor gibi, ama aylardır böyle kullanıyorum sorun da olmadı, yakında zaten işlemci değiştirmeyi de düşünüyorum. Ryzen 5 5600 alsam yine bu kadar ısınır mı acaba
5500 e stock soğutucu yeterli olması lazım kendimde kullanıyorum 80i hiç geçmedi fakat overclock yaptıysanız mümkün, aynı zamanda kasa hava sirkülasyonu önemli kasanızın ön paneli mesh mi?Başlıktaki gibi fivem cpu 90 derece normal mi termal macun yeni yeniledim.
Ön panel mesh, arı peteği gibi döşemeleri var5500 e stock soğutucu yeterli olması lazım kendimde kullanıyorum 80i hiç geçmedi fakat overclock yaptıysanız mümkün, aynı zamanda kasa hava sirkülasyonu önemli kasanızın ön paneli mesh mi?
Denemekten zarar gelmez.5500 den 5600 geçmenin mantığı yok x123 alın kafanız rahat olsun
Teşekkür ederim tavsiyen için5600 daha çok ısınıyor 5500 den, yükseltme yapmaya değmez bence aralarında devasa performans farkı yok.
Yükseltme yapacaksan 5700X3D al ve güzel bir hava soğutma ya da sıvı soğutma almanı öneririm.
5500 var 60 dereceyi geçtiğini görmedim wraith prism ile