İşlemci 105 derece gördü

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
GTA5 fivem oynarken işlemcim %70 yükle 105 derece gördü, şuan GTA 5 açık %42 yükle 76-80 derece normal mi?

105 derecenin normal olmadığına eminim ama 80 derece de biraz yüksek gibi, sıcak çalışıyor

Normal değil. Soğutma sisteminde hata var.

Kasa hava alıyor mu güzel bir şekilde? Termal macun değişimini ne zaman yaptınız en son? Kasada toz vs. durumu fazla mı? Fan dönüyor mu bu arada?

Kasa hava alıyor mu güzel bir şekilde? Termal macun değişimini ne zaman yaptınız en son? Kasada toz vs. durumu fazla mı? Fan dönüyor mu bu arada?
Kasa eski bir kasa, fan dönüyor kasada sadece 2 tane fan var (İşlemci fanı, radyatör fanı) Termal macunu daha 2 gün önce yeniledim ama kalitesiz bir maçında. Fan dönüyor

Macun kalitesiz ise ondan olabilir ya da macunu iyi bir şekilde sürememenizden kaynaklı olabilir. Macun marka modeli alabilir miyim?

Yüksek ihtimal macundan dolayıdır iyi sürdüğünüzü varsayıyorum, mk değerlerini vs. de bulamadım nasıl bir macun ki bu?

Dediğim gibi sıkıntı macunda bence çünkü bende mx-4 var o 8.5 mk değerinde.

Dediğim gibi sıkıntı macunda bence çünkü bende mx-4 var o 8.5 mk değerinde.
Hocam bir de şey soracağım, işlemciye macun sürerken tam eşit yayılsın diye eski işlemcinin yüzüyle basıyorum bir problem olur mu?

Birde fan almama gerek var mı?

Geri