- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlari takip çıkarıp aynı üremi takayimram çıkar tak çalışır hocam yüksek ihtimalle
Ramlari takip çıkarıp aynı üremi takayimram çıkar tak çalışır hocam yüksek ihtimalle
Anakarttan anakarta değişir genelde tornabidayla kaktırırsın çıkarBios pili nasıl çıkıyor
olur hocam aynı yere takabilirsinRamlari takip çıkarıp aynı üremi takayim
Bios pilini çıkardım ram in birini yer değiştirdim diğeri cikmiyorolur hocam aynı yere takabilirsin
birini çıkarıp taksan yeterli hocaamBios pilini çıkardım ram in birini yer değiştirdim diğeri cikmiyor
olur hocam aynı yere takabilirsin
Gelmedi ekranbirini çıkarıp taksan yeterli hocaam
biraz beklemeyi denedin mi . bir de soğutucuyu doğru taktığına emin misinGelmedi ekran
Bekledim sogutucuya dogru nasilbiraz beklemeyi denedin mi . bir de soğutucuyu doğru taktığına emin misin
Böyle değil mibiraz beklemeyi denedin mi . bir de soğutucuyu doğru taktığına emin misin
hdmiı taktın mı ekran kartına basit bir şeyden de açılmıyor ollabilir çünkü sadece macun sürdün bi yanlış olmaması alzımBekledim sogutucuya dogru nasil
HDMI takiyom dpi takiyom yok goruntuhdmiı taktın mı ekran kartına basit bir şeyden de açılmıyor ollabilir çünkü sadece macun sürdün bi yanlış olmaması alzım