Çözüldü✓ İşlemcim Oyunda 75 80 Derece

evet daha serindi 70 75 derece civarıydı
macun değiştirin bir deneyin eğer olmazsa sıvı soğutmanın bir borusunun soğuk diğeride sıcak olmalı olmuyorsa bir sıkıntı vardır ve birde sıvı soğutmayı daha önceden çıkardınızmı belki yanlış montaj falan olabilir

macun değiştirin bir deneyin eğer olmazsa sıvı soğutmanın bir borusunun soğuk diğeride sıcak olmalı olmuyorsa bir sıkıntı vardır ve birde sıvı soğutmayı daha önceden çıkardınızmı belki yanlış montaj falan olabilir
Macun değiştim işelmciyi yerinden sökmeden şimdide pc çalılıyor ekran gelmiyor çıldıracam hiç bir şeyi döndürmedim arkadan güç kaynağını kapadım elimden statik elektirk mi gitti

Macun değiştim işelmciyi yerinden sökmeden şimdide pc çalılıyor ekran gelmiyor çıldıracam hiç bir şeyi döndürmedim arkadan güç kaynağını kapadım elimden statik elektirk mi gitti
güçkaynağının kablosunu çıkardınmı eğer çıkarmadıysan elektrik gitmiştir

Çıplak elle yaptım ne yapmam gerek
Bİos pili çıkart tak. Ramleri çıkart tak tek tek dene %90 açılacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıplak elle yaptım ne yapmam gerek
Ayrıca ısınma probleminin sebebide termal macunun ve kasan. H5/510 elite camlı versiyon galiba kasan o kasada bu sıcaklıklar normal.

Bİos pili çıkart tak. Ramleri çıkart tak tek tek dene %90 açılacaktır.

Ayrıca ısınma probleminin sebebide termal macunun ve kasan. H5/510 elite camlı versiyon galiba kasan o kasada bu sıcaklıklar normal.
Çıplak ellemi yapayım ramin 1 rini söktüm aynı yerine taktım

ramleri yer değiştiriyimi aynı yere mi takayım

ram çıkar tak çalışır hocam yüksek ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,980
Üyeler
190,301
Son üye