SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
Allah allah @Henry Avery biliyor musunHDMI takiyom dpi takiyom yok goruntu
Allah allah @Henry Avery biliyor musunHDMI takiyom dpi takiyom yok goruntu
Taktım çıkardım 4. Slottaki çıkmıyor asiliyom asiliyom gelmiyor arakasiram çıkar tak çalışır hocam yüksek ihtimalle
Ekran kartı fanları dönüyor muTaktım çıkardım 4. Slottaki çıkmıyor asiliyom asiliyom gelmiyor arakasi
Dönüyor geldi sistemEkran kartı fanları dönüyor mu
Dereceler okeydir suan ama bios ayarların sıfırlandı yüksek ihtimal beom onları yapmayı ihmal etme.Dönüyor geldi sistem
F1 resume dedimDereceler okeydir suan ama bios ayarların sıfırlandı yüksek ihtimal beom onları yapmayı ihmal etme.
Asus ekranında dönüyorDereceler okeydir suan ama bios ayarların sıfırlandı yüksek ihtimal beom onları yapmayı ihmal etme.
Rami 1.slottan 2 ye takınca geldinapıca geldi bir de ısılar ne durumda
Bios ayarında ne yapmam lazımnapıca geldi bir de ısılar ne durumda
EXpo aç birde normal ayarlar işte eskiden nasılsa secureboot vsRami 1.slottan 2 ye takınca geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios ayarında ne yapmam lazım
Bunları hangi modda kullaniyim yüzde 100 de sıkıntı ölümü sıvı sogutmayaEXpo aç birde normal ayarlar işte eskiden nasılsa secureboot vs
Expo ne pvp ne sadece secure bootu biliyom kol icinexpo aç pboyu da deneyebilirsi x3dlerde nasıl işliyor bilmiyorum ama
Kral hiç elleme otoda kalsın herşeyi kendi kendine ayarlar. Termal değiştikten sonea düzelmiştir zaten sıcaklıkların. Düzelmedi ise kasan için mesh panel bastır 3d yazıcıdan bi 10 15 derece farkedecektir.Bunları hangi modda kullaniyim yüzde 100 de sıkıntı ölümü sıvı sogutmaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Expo ne pvp ne sadece secure bootu biliyom kol icin