Neler Yeni

S25 Serisi TR fiyatları belli oldu

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
S24 Ultra geçen senenin cihazı kıyaslama saçma olmuş s25 ultra ile bakarız sonuca
Samsung bana göre android camiasının en kötü kameralarını üretiyor. Amiral gemisi cihazlarında gerçekten telefonun segmenetinin altında kalıyor kameraları. Google,vivo vs her şekil geçiyor. Xiaomi bile kamera konusunda samsungdan iyi. Yani Xiaomi gibi bir markanın nasıl gerisine düşer anlamıyorum. Neysede kamera ve Android istiyorsan Google alacaksın oda Türkiye'de yok. Apple'a kamerada rakip olacak tek androiddir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
Samsung bana göre android camiasının en kötü kameralarını üretiyor. Amiral gemisi cihazlarında gerçekten telefonun segmenetinin altında kalıyor kameraları. Google,vivo vs her şekil geçiyor. Xiaomi bile kamera konusunda samsungdan iyi. Yani Xiaomi gibi bir markanın nasıl gerisine düşer anlamıyorum. Neysede kamera ve Android istiyorsan Google alacaksın oda Türkiye'de yok. Apple'a kamerada rakip olacak tek androiddir.
Huawei Apple'a kaç senedir kamerada eziyor google da eklendi bu listeye, apple'ın tek iddiası da boşa çıktı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
ekran, işlemci, kamera, batarya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

instaya atınca 2 piksel maalesef
O öncedendi artık Android tarafında amiral gemisi telefonlara destek alıyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Huawei Apple'a kaç senedir kamerada eziyor google da eklendi bu listeye, applen tek iddiası da boşa çıktı
Huawei olabilir, ama telefon genel itabari ile iyi değil. Saçma sapan işlemciler, yanlış fiyatlandırma politikası, amiral gemisi telefonda olmaması gereken donanımlar ve Google olmaması. Huawei tercih edilmemeli bence. Tek kamera artısi var.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Gökhan
ekran, işlemci, kamera, batarya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

instaya atınca 2 piksel maalesef
AH HAKLISIN HOCAM S24 ULTRADA OLAN 4K120FPS KAYIT ÖZELLİĞİ GELMİŞ.
İŞLEMCİ DE DEĞİŞSİN BİR ZAHMET İPHONE 14 VAKASINI BİR DAHA YAŞAMAYALIM

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Bence gayet iyi geldi işlemci ram olarak da geliştirme var gönül ister daha fazla geliştirme olsun mesela batarya tarafında ama günümüzde çoğu telefonu günde 1 kez şarj ile kullanıyoruz. Ayrıca telefonlar genel olarak şu dönemde yapay zekaya önem vermiş durumda ki çoğu firma bunu yapıyor. Eleştireceğim tek konu batarya olabilir. Son olarak S24 kullanıyorum kompakt cihazları daha çok seviyorum küçük ve daha kullanışlı oluyor. Sizce S24'ü takas desteği ile değerlendirip S25 almalı mıyım ? Samsung kendi sitesinde 35 Bin TL gibi bir fiyat çıkarıyor yani 20 Bin TL ile S25e geçiş yapmalı mıyım ?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
Huawei olabilir, ama telefon genel itabari ile iyi değil. Saçma sapan işlemciler, yanlış fiyatlandırma politikası, amiral gemisi telefonda olmaması gereken donanımlar ve Google olmaması. Huawei tercih edilmemeli bence. Tek kamera artısi var.
Bence ambargoya rağmen gayet iyi ilerliyorlar

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era