Neler Yeni

S25 Serisi TR fiyatları belli oldu

NOSCOPE1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00
S25 işlemcisi daha iyi ekranı daha iyi kamerası daha belli değil ama yine de apple herhalde 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet o yönü sıkıntı
bence kamera kişiden kişiye değişiyo kimi seviyo kimi sevmiyo ama mesela samsungta s24u da bile kamera geçişlerinde nadirde olsa stabilite sorunları olduğunu gördüm güncellemeyle düzeltiyorlar orası ayrı, bence appleın tek iyi yanı işetm sistemi

Telefonun bir özelliği değişmedi ki. Kameralar aynı, ekran aynı, işlemci önceden diğer cihazlarda gördüğümüz işlemci.
Bende çok değişiklik olacağını sanmam ama one uı 7 baya övüldü bakalım göreceğiz.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
bence kamera kişiden kişiye değişiyo kimi seviyo kimi sevmiyo ama mesela samsungta s24u da bile kamera geçişlerinde nadirde olsa stabilite sorunları olduğunu gördüm güncellemeyle düzeltiyorlar orası ayrı, bence appleın tek iyi yanı işetm sistemi

Bende çok değişiklik olacağını sanmam ama one uı 7 baya övüldü bakalım göreceğiz.
Evet geçişleri rezalet en büyük eksisi, s25 de cozdulerse baya iyi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Abdullah
S25 te snapdragon elite kullanmışlar geçen sene öyle yapmamışlardı. Ama eğer aynı fiyat olursa mi 15 daha mantıklı gibi duruyor

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni telefonlar iyice tekelleşti ya ne bir yeni tasarım var nede yeni özellik s22 ultradan beri aynı tasarım.
Genel olarak teknoloji seskisi gibi gelişmiyor. Satışlar her türlü devam ediyor. Onlarda zorlamıyor kendilerini. Her markada böyle benceç huawei dışında değişik şeyler deniyen pek göz önünda başka yok.

Diğer arkadaşlara geleceksekte. İphone da samsungta aynı teraneişte neyi savunuyosunuzki. Ben hayatta iphone kullanmam kendi kişisel tercihlerimden oda. Bana iyi olan ona kötüdür. İki telefonda son nesillerde farkı yok zaten bilinen bir gerçek.özellikle bu fiytlara appleda samsungta şaka gibi

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Diyorum ki birbirlerinden kopyalar çekebiliyorlar
Bende inkar etmiyorum bunu her marka bir şeyler alır birbirinden bunda bir sorun yok tek sıkıntı samsungun her konuda apple'a laf atıp lafını yemesi adaptör kalktı telefonlardan ordan salladılar 1 nesil sonra kendileri kaldırdılar adaptörü birde ayarlara apple çentiği eklemenin hiçbir açıklaması yoktur heralde

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,746
İsim
Oğuz
Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata gidip 15 Pro Max alınır.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
Bende inkar etmiyorum bunu her marka bir şeyler alır birbirinden bunda bir sorun yok tek sıkıntı samsungun her konuda apple'a laf atıp lafını yemesi adaptör kalktı telefonlardan ordan salladılar 1 nesil sonra kendileri kaldırdılar adaptörü birde ayarlara apple çentiği eklemenin hiçbir açıklaması yoktur heralde
Apple da sanki kendi çıkarmış gibi sunuyor satış politikası yapacak bir şey yok firmalar birbirileri ile rekabet içinde sonuçta

Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata gidip 15 Pro Max alınır.
15 pro maxden daha iyi onu ne yapicaz

Top Bottom