TUŞ GELMEMİŞ (
ne fark var say 10 saniyen var
TUŞ GELMEMİŞ (
ne fark var say 10 saniyen var
Ama 60k verip 7nm kirin işlemci almak istemem şahsen?Bence ambargoya rağmen gayet iyi ilerliyorlar
sonraki seneye araklar samsung rahatta kal kendinizi marka savunmak için rezil etmeyin şurada hiçbir argümanın yok dostumTUŞ GELMEMİŞ
S25 işlemcisi daha iyi ekranı daha iyi kamerası daha belli değil ama yine de apple herhaldeNeden?
Evet o yönü sıkıntıAma 60k verip 7nm kirin işlemci almak istemem şahsen?
Kamerada renk tonları, kontrast oranı, video modunda çok daha başarılı, ön kamerada karşılaştırma bile yapmam, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak (işlemci daha güçlü diye oyun performansı daha iyi olmuyor, sürdürülebilir performans önemli ve samsung bu konuda hiçbir zaman başarılı olmadı bence), 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.Neden?
İos 18 yeni diye tanıttıkları %90 özellik androidden araklama ama yine de sen bilirsinsonraki seneye araklar samsung rahatta kal kendinizi marka savunmak için rezil etmeyin şurada hiçbir argümanın yok dostum
ben kamerada snapdragondan ümitliyim açıkçası aynı telefonda snapdragon işlemcili olanlar hep daha iyi fotoğraf çekiyorduKamerası çok daha başarılı, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak, 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.
120Hz ve 3x optik zoom yok, macro modu var.
Sensör değişmedikçe kamera bir yere kadar. 8 Gen 2 ile Elite arasında ISP de net fark olmaz.ben kamerada snapdragondan ümitliyim açıkçası aynı telefonda snapdragon işlemcili olanlar hep daha iyi fotoğraf çekiyordu
Telefon daha çıkmadı o yüzden sordum bilgin mi var diyeKamerada renk tonları, kontrast oranı, video modunda çok daha başarılı, ön kamerada karşılaştırma bile yapmam, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak (işlemci daha güçlü diye oyun performansı daha iyi olmuyor, sürdürülebilir performans önemli ve samsung bu konuda hiçbir zaman başarılı olmadı bence), 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.
120Hz ve 3x optik zoom yok, macro modu var.
neyi çalmışlar ana ekran özelleştirmeyi miİos 18 yeni diye tanıttıkları %90 özellik androidden araklama ama yine de sen bilirsin
Kavisli olmuş köşelerbir s23 kullanıcısı olarak tasarımı artık değişmeleri lazım
Telefonun bir özelliği değişmedi ki. Kameralar aynı, ekran aynı, işlemci önceden diğer cihazlarda gördüğümüz işlemci.Telefon daha çıkmadı o yüzden sordum bilgin mi var diye
Cevabı sende biliyorsunneyi çalmışlar ana ekran özelleştirmeyi mi