Neler Yeni

S25 Serisi TR fiyatları belli oldu

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan

şahin doğan

80+ Platinum
Kamerada renk tonları, kontrast oranı, video modunda çok daha başarılı, ön kamerada karşılaştırma bile yapmam, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak (işlemci daha güçlü diye oyun performansı daha iyi olmuyor, sürdürülebilir performans önemli ve samsung bu konuda hiçbir zaman başarılı olmadı bence), 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.
120Hz ve 3x optik zoom yok, macro modu var.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
sonraki seneye araklar samsung rahatta kal kendinizi marka savunmak için rezil etmeyin şurada hiçbir argümanın yok dostum
İos 18 yeni diye tanıttıkları %90 özellik androidden araklama ama yine de sen bilirsin 😁

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Gökhan
Kamerası çok daha başarılı, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak, 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.
ben kamerada snapdragondan ümitliyim açıkçası aynı telefonda snapdragon işlemcili olanlar hep daha iyi fotoğraf çekiyordu

şahin doğan

80+ Platinum
ben kamerada snapdragondan ümitliyim açıkçası aynı telefonda snapdragon işlemcili olanlar hep daha iyi fotoğraf çekiyordu
Sensör değişmedikçe kamera bir yere kadar. 8 Gen 2 ile Elite arasında ISP de net fark olmaz.

NOSCOPE1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00
Kamerada renk tonları, kontrast oranı, video modunda çok daha başarılı, ön kamerada karşılaştırma bile yapmam, oyun performansı muhtemelen daha iyi olacak (işlemci daha güçlü diye oyun performansı daha iyi olmuyor, sürdürülebilir performans önemli ve samsung bu konuda hiçbir zaman başarılı olmadı bence), 2. el piyasası çok daha iyi telefonu ileride değiştirmek istediğinde diğer markalar bile kendi cihazından daha çok teklif verecektir, ekran parlaklığı daha başarılı, pilide muhtemelen daha iyi olacaktır.
Telefon daha çıkmadı o yüzden sordum bilgin mi var diye

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Abdullah

şahin doğan

80+ Platinum
Telefon daha çıkmadı o yüzden sordum bilgin mi var diye
Telefonun bir özelliği değişmedi ki. Kameralar aynı, ekran aynı, işlemci önceden diğer cihazlarda gördüğümüz işlemci.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan
Top Bottom