İgito
80+ Bronze
bu 256gb olanı
s23 167gr ve dediğin markalar bahsettiğin özellikleri yapmak zorundalar yoksa satış yapamazlar, soruyorum sana bu özellikler olmasa alırmıydın ? peki samsung bunları yapmadan satabiliyormu ? evet satıyor.hocam telefonumda 6000 mah batarya var ve 100w şarj desteği var. Telefon 213 gram dediğiniz çok saçma olmadı mı?
Xiomi,Oneplus gibi markalar 6000 mah batarya yapabiliyor da neden samsung yapmasın? Samsung istese yapar ama neden yapmıyorlar bilmiyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben s25 ultranın bu sene rezil olabileceğini düşünüyorum hem ekran panelinin inceltilmesi olsun hem de overclocklanan işlemcinin soğutması olsun çok bir umudum yok umarım samsung bizi şaşırtır
ha tamam pardon 128 gb olanlarda 200 tl indirim olmuşbu 256gb olanı
Bunları söylerken ciddi değilsinizdir umarım.Sattığı cihazlar A15, A35, A05 falan. bunları satarak bir şey bekliyorlarsa yazık. Apple, Samsung kadar telefon satıyor ve sattığı en ucuz model 600 dolar falan.
Hocam o 12 ve 13 minilerin tadı bambaşka insan onları kullandıktan sonra bu tuğlaları kullanmaz yine en azından baz versiyonları 6.1 inç tes23 var bende ultra modeli çok büyük mesela mecburen giriş versiyonunu aldım iphone da aynı küçük telefonlar eskiden ne güzel vardı şimdi en ufagı 6 inc
?Bunları söylerken ciddi değilsinizdir umarım.
hocam sakin olun..
s25 ultra hakkında konuşuyoruz s23 değil konuyu başka yere saptırmayın. oneplus 13 samsung s25 ultradan daha hafif ama bataryası daha büyük bunu oneplus yapıp samsung nasıl yapamayabiliyor? Samsung ve apple bildiğin artık 2si aynı adaptör yok kılıf yok ee ne var? 91k veriyorum bir telefona bana adaptör vermiyor cimriliğe baksana!s23 167gr ve dediğin markalar bahsettiğin özellikleri yapmak zorundalar yoksa satış yapamazlar, soruyorum sana bu özellikler olmasa alırmıydın ? peki samsung bunları yapmadan satabiliyormu ? evet satıyor.
S serilerini genellikle sevmiş ve başarılı bulmuşumdur. ayrıca ne cıkarırsa cıkarsın apple dan daha çok ozellikte çıkaracakları kesin![]()
o telefonu s25 le kıyaslayamazsın.hocam sakin olun..
Mesaj otomatik birleştirildi:
s25 ultra hakkında konuşuyoruz s23 değil konuyu başka yere saptırmayın. oneplus 13 samsung s25 ultradan daha hafif ama bataryası daha büyük bunu oneplus yapıp samsung nasıl yapamayabiliyor? Samsung ve apple bildiğin artık 2si aynı adaptör yok kılıf yok ee ne var? 91k veriyorum bir telefona bana adaptör vermiyor cimriliğe baksana!
sakinimhocam sakin olun..
Çünkü oneplus 13 ün rakibi normal s25 değil s25 ultrao telefonu s25 le kıyaslayamazsın.
tamamÇünkü oneplus 13 ün rakibi normal s25 değil s25 ultra