Neler Yeni

Hazır sistem elime ulaştığında ne yapmalıyım?

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş
Büyük kumar ama gideceğini sanmıyorum bios güncellemek ne kadar sürüyor?
ortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kayra
ortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.
Çok büyük kumar gerçekten ama baktığımda bios 1.5 sene önce güncellenmiş

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş
Benim anakartımda olduğunu nasıl anlarım?
üst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kayra
üst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.
Bulamadım siz baksanız hocam http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/a620m_ds3h/sp

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş
1737629100592.png
sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş
Alıntıyı görüntüle sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.
1 x 256 Mbit Flash Tek bir BIOS çipine sahip olduğunu ifade ediyor.
Dual BIOS özelliği olduğunda genellikle "2 x BIOS" ya da "Dual BIOS" gibi bir ifade yer alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gideceğini sanmıyorum 3 veya 2 ayda bir elektirikler gidiyor
siz bilirsiniz hocam ben size risklerini anlattım sadece.

Top Bottom