Kampanyaya dahil markalarda gözükmüyor pckolik. Fakat alışverişe başla dediğinde pckolik'in amblemi var kocaman. Uygulamanın daha zamana ihtiyacı var sanırım. Biraz yanıltıcı.
Max ne kadar veriyor %20 de 1000 TL mi ?hocam birde sizde 8 10 marka var bende 20 tane marka var sitede
uygulamada biraz sıkıntı var ibrahim hocam. Uygulamadan %20 elektronik olayı için kampanyaya girdiğinde mağazalar arasında pckolik var. Fakat kampanyaya dahil markalar bölümünde pckolik yok. Yanıltıcı biraz dediğim gibi.Max ne kadar veriyor %20 de 1000 TL mi ?
Fena değilmiş. 5000 TL lik bir ürünü 4000 e alırsın.
Onu pckolik ile konuşmak lazım. Kampanyaya katıldılar mı yoksa katılmadılar mı belli olur veya en kötü katıldılarsa bile ödemeyi nasıl yapacağınızı sorabilirsiniz.uygulamada biraz sıkıntı var ibrahim hocam. Uygulamadan %20 elektronik olayı için kampanyaya girdiğinde mağazalar arasında pckolik var. Fakat kampanyaya dahil markalar bölümünde pckolik yok. Yanıltıcı biraz dediğim gibi.
evet evet bende inceliyorum şuan monitör almayı düşünüyordum çok iyi olduFena değilmiş. 5000 TL lik bir ürünü 4000 e alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu pckolik ile konuşmak lazım. Kampanyaya katıldılar mı yoksa katılmadılar mı belli olur veya en kötü katıldılarsa bile ödemeyi nasıl yapacağınızı sorabilirsiniz.
Evet bu uygulamalar güzel. 1000 TL az para değil.evet evet bende inceliyorum şuan monitör almayı düşünüyordum çok iyi oldu
haqhha iyi yazmıssın onlar yormasın kendisini biz yapalımKafayı yemiş bu iyzico