❌İndirim Bitti! 17999TL ModArt Joker rtx 4060 lı sistem İYZİCO İLE EKSTRA 1000TL İNDİRİM

iyzicoda sorun yok bu kampanyada anlaşmalı değiller,gaming gende çalışıyor
iyzicoda sorun vardan kastım anlaşmalı değiller bi yanlışlık sonucu orada görünüyor

Kampanyaya dahil markalarda gözükmüyor pckolik. Fakat alışverişe başla dediğinde amblemi var kocaman. Uygulamanın daha zamana ihtiyacı var sanırım. Biraz yanıltıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanyaya dahil markalarda gözükmüyor pckolik. Fakat alışverişe başla dediğinde pckolik'in amblemi var kocaman. Uygulamanın daha zamana ihtiyacı var sanırım. Biraz yanıltıcı.

hocam birde sizde 8 10 marka var bende 20 tane marka var sitede

Max ne kadar veriyor %20 de 1000 TL mi ?
uygulamada biraz sıkıntı var ibrahim hocam. Uygulamadan %20 elektronik olayı için kampanyaya girdiğinde mağazalar arasında pckolik var. Fakat kampanyaya dahil markalar bölümünde pckolik yok. Yanıltıcı biraz dediğim gibi.

Fena değilmiş. 5000 TL lik bir ürünü 4000 e alırsın.

uygulamada biraz sıkıntı var ibrahim hocam. Uygulamadan %20 elektronik olayı için kampanyaya girdiğinde mağazalar arasında pckolik var. Fakat kampanyaya dahil markalar bölümünde pckolik yok. Yanıltıcı biraz dediğim gibi.
Onu pckolik ile konuşmak lazım. Kampanyaya katıldılar mı yoksa katılmadılar mı belli olur veya en kötü katıldılarsa bile ödemeyi nasıl yapacağınızı sorabilirsiniz.

Fena değilmiş. 5000 TL lik bir ürünü 4000 e alırsın.

Onu pckolik ile konuşmak lazım. Kampanyaya katıldılar mı yoksa katılmadılar mı belli olur veya en kötü katıldılarsa bile ödemeyi nasıl yapacağınızı sorabilirsiniz.
evet evet bende inceliyorum şuan monitör almayı düşünüyordum çok iyi oldu

Kafayı yemiş bu iyzico

Ekler

• IMG_0847.png
    IMG_0847.png
    407.8 KB · Hit: 41
haqhha iyi yazmıssın onlar yormasın kendisini biz yapalım :D amacları ödeme kuruslarını kendilerine toplamak bence
ben böyle yazınca mail attı maile fotoğraf gönderin yardımcı olalım dediler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,041
Üyeler
174,974
Son üye
Resulcanbaria
Geri