Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
adem
30 k ya 4060 Tİ cok yazanlar olmus katılmıyorum.Tek tek toplasan 35.000 altı olmuyor 2. el fiyatlar 28-30 bin olmus. Bu fiyatları bile arar olacagız yılın 2. ceyreginde
Yav insanları anlamıyorum sanki hiç zam gelmemiş gibi bişeylere buna o para verilmez şuna o para verilmez herkesde böyle boş konuşuyo ekran kartının sıfırı en az 15k işlemcinin sıfırı 7k zaten , bu fiyatların yüksek olmasını savunmuyorum ama sanki fiyatlar düşücekmis gibi bu para verilmez diyolar daha da artıcak fırsat varken alsın insanlar

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ahmet Yıldırım
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
berkay tunalı
ucuza buldun mu her türlü ekran kartı alınır ezberden konuşmayın, 2024 ekimde 12.500tl'ye 4060ti aldım mis gibi kullanıyorum.

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Emre
Yav insanları anlamıyorum sanki hiç zam gelmemiş gibi bişeylere buna o para verilmez şuna o para verilmez herkesde böyle boş konuşuyo ekran kartının sıfırı en az 15k işlemcinin sıfırı 7k zaten , bu fiyatların yüksek olmasını savunmuyorum ama sanki fiyatlar düşücekmis gibi bu para verilmez diyolar daha da artıcak fırsat varken alsın insanlar

Siz fiyatının hakkını vermeyen sistemleri aldıkça 35'de olur 40'da olur emin ol durum böyledir tüketici tepki göstermediği sürece böyle devam eder

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Siz fiyatının hakkını vermeyen sistemleri aldıkça 35'de olur 40'da olur emin ol durum böyledir tüketici tepki göstermediği sürece böyle devam eder
2023 yılında RTX 4060 Ti hazır sistemler 20 bin TL iken 2024 yılının başlarında 25 bin TL'e fırlıyor. Ozaman höst dedik firmaların satışları düştü ama fiyatlarda az bir değişiklik oldu. Sürekli firmalar bizi kazıklıyor ederi 25 bin TL falan diyorsunuz ama parçaların fiyatlarının artmasını hiç hesaba katmıyorsunuz. Ekran kartı 16 bin TL işlemci 7 bin TL oldu artık. Asgari ücret zamı geldi ekran kartı 12 bin TL işlemci 5 bin TL değil artık.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
efe araci
Aynen zaten herkes de senin gibi oyun oynuyordu sadece.
? hocam ben kötü bişi dememişim okuma yazmanız var ise 4060 ile 4060 ti ya para verilmez demişim forumdaki donanımdan anlayan herkes te benle aynı fikirdedir diye düşünüyorum ucuza buldun mu her ekran kartı alınır ve ben sadece oyun oynamıyorum bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam zaten diyorum ki pcden anlayaman insanlar alabilir hani okuma yazmanız mı yok yoksa bilerek mi yapıyorsunuz cidden bilmiyorum ucuz olan her ekran kartı alınır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet Okatalı
Eğer fiyatı uygunsa 4060 da alınır 4060 ti da alınır. Bu kartlarla inşaa edilen sistemler de alınır. Sistem alan herkes oyun için almıyor. Nvidia tercih edenlerin içerik üretimi vb başka sebepleri de olabilir. Ayrıca oyun da oynanır o da ayrı. 5060 ve 5060 ti da 8gb vram ile çıkacak onlarada kimse para verip almayacak o zaman. Dediğim gibi fiyatı tek tek toplamaya nazaran en azından yüzde 15-20 daha ucuza geliyorsa, ihtiyaç varsa ve eğer bütçe de buna yetiyorsa alınabilir. 30 bine ddr5 4070 li hazır sistem alacağız diye beklemeyin arkadaşlar böyle bir şey mümkün değil. Hatta ddr4 te mümkün değil.

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
adem
Bende bunu söylüyorum ama almasakta vermiyolar bu fiyatlara , donanımarsıvı tekrar boykot yapsa düşer belki

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ahmet Yıldırım
? hocam ben kötü bişi dememişim okuma yazmanız var ise 4060 ile 4060 ti ya para verilmez demişim forumdaki donanımdan anlayan herkes te benle aynı fikirdedir diye düşünüyorum ucuza buldun mu her ekran kartı alınır ve ben sadece oyun oynamıyorum bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Amd ekran kartları oyun için alınabilecek kaliteli ekran kartları iken, render alanında geride kalıyor. Sen ise insanların oyun mu yoksa render için mi kullanacağını "bilip bilmeden", donanımdan anlamayan insanların 4060 ve 4060 ti tercih edeceğini söylüyorsun. Ben de senin sadece oyun oynadığını bilip bilmeden konuşmakta kendimi özgür hissediyorum.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
efe araci
Amd ekran kartları oyun için alınabilecek kaliteli ekran kartları iken, render alanında geride kalıyor. Sen ise insanların oyun mu yoksa render için mi kullanacağını "bilip bilmeden", donanımdan anlamayan insanların 4060 ve 4060 ti tercih edeceğini söylüyorsun. Ben de senin sadece oyun oynadığını bilip bilmeden konuşmakta kendimi özgür hissediyorum.
haklısınız da render yapacak adam gidip te 4060 sistem alacağını düşünmüyorum 4070 ve üstünü tercih eder siz de bilip bilmeden insanlara bilip bilmeden böyle yaklaşmayı bırakmanızı öneriyorum. Yine de doğru 4060 ve ti render konusunda iyidir ve mesajımı 2. kez okuyarak donanımdan anlamayan insanların tercih edebileceğini söylemişim haha donanımdan anlamıyor bu adam ***** 4060 yazmamışım teşekkürler daha fazla uzatmayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,959
Üyeler
168,547
Son üye
notdee
Top Bottom