Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,300
Evet öyle. Kart girerek ödeniyor zaten.İyzico nays gibi değil mi,
Nakit atıyoruz İyzico hesabına ödemeyi yapıyoruz sonra İyzico hesabımıza para geliyor
Evet öyle. Kart girerek ödeniyor zaten.İyzico nays gibi değil mi,
Nakit atıyoruz İyzico hesabına ödemeyi yapıyoruz sonra İyzico hesabımıza para geliyor
kanka iyzicoyu bilmiyordum kaydoldum baktım papara cashback mantığı iyzico cartınla yaparsan alışverişini 1000tl iade ederkanka kart falan girmiş oluyorum nerede yani ?
Ben gaming genden ürün aldım kampanyayı kullandım zaten. Gaming gende direkt ödeme adımında İyzico ile öde secenegi var. Kampanya detaylarında İyzico ile ödeye basarak alışveriş yapılmalı olarak belirtilmiş zaten bence Pckolikte geçerli değil bukanka iyzicoyu bilmiyordum kaydoldum baktım papara cashback mantığı iyzico cartınla yaparsan alışverişini 1000tl iade eder
kendi kartından iyzico cartına at ve al
kampnaya detaylarında pckolik var yanlışınız var hocamBen gaming genden ürün aldım kampanyayı kullandım zaten. Gaming gende direkt ödeme adımında İyzico ile öde secenegi var. Kampanya detaylarında İyzico ile ödeye basarak alışveriş yapılmalı olarak belirtilmiş zaten bence Pckolikte geçerli değil bu
ss atarmısınkampnaya detaylarında pckolik var yanlışınız var hocam
Bence değerrx 6600 r5 5500 sistemim var
4060
r5 5600e geçmeye değer diyorsanız bu arkadaşla ortak girişelim kurbana![]()
haniyukarda attım