ben daha alışveriş yapmadım bende olmadıHesap vardı ilk alışveriş sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 tl + vergi için güzel fiyat diyorlardı .Ürün ise özellikleri gayet güzel
Aşırı iyi denk gelmiş. Benim aj 159 pro bozuk geldi inşallah seninki düzgün çalışıyordur.Merhaba kısa süre önce mouseum bozulduğu için yeni mouse araştırmıştım. Fakat f/p bir şey bulamamıştım. Bu ajz159 pro hoşuma gitmişti ama 1.5k tl vergi dahil pahalı gelmişti bu yüzden sepette bırakıp uygulamayı silmiştim.
Temuyu normalde sevmem heryerden kupon çıkıyor saçma reklam yapıyorlar diye.
Ama 3 gün sonra, instagram da baktığım mouse 100 tl olarak reklamı çıktı ,yalandır büyük ihtimalle diye düşündüm ama şansımı denedim işe yaradı sonuç olarak.
Almak istediğiniz bir ürün varsa şansınız deneyin baya ucuza alırsınız belki. Daha çok bilgilendirme konusu bu ,o yüzden link eklemiyom sadece bu üründe geçerli değil .
Hayırlı olsunbeyaz kalmamış siyah çektim bir tane, daha önce temu kullanılmamış telefondan deneyin ve yeni üyelikle deneyin
Değişim yaparlar herhalde ,en kötü önde ederiz yapacak bir şey yokAşırı iyi denk gelmiş. Benim aj 159 pro bozuk geldi inşallah seninki düzgün çalışıyordur.
Herkeste olmuyor keyfine göre biraz ,arada tekrar deneyin birkaç gün sonraben daha alışveriş yapmadım bende olmadı
Amazon gibi kötüye kullanmazlar umarım , genelde geri göndermesi çok masraflı o yüzden kalsın diyebiliyorlarben 2 ay önce aj099 almıştım 2 tane ikisi de takılıyordu usb modunda, yazdım müşteri hizmetlerine %100 iade yaptılar ürünler kalsın dediler