Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Y K
tek korkum şu an şarj istasyonu çıkmıyor şarj edemezsiniz bu yüzden kullanamazsınız demeleri. umarım içinden çıkıyordur yoksa iadeyle falan uğraşmak çok dert

Valla aynı paraya satılıyor şarj cihazı olanlar ile, orada bence bir hata var, type c kablosu çıkmasın o sorun değil de 8k gelsin be

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mete Şahlan
bu sıralamayla gidip yaptım. kendi telefonumda denedim. daha önce de indirmiştim zaten uygulamayı. önce uygulamayı sildim sonra hiç hesap açılmamış bir gmaille hesap açtım ve sipariş verdim. dümdüz oldu indirim. hiç cihaz değiştirmedim, kart vs de değiştirmedim. şans herhalde biraz. ürün + vergisi o bu derken total 748 lira tuttu.
Hocam bana 70 tl veriyor indirimi anlamadım ben

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra Dalkılıç
tek korkum şu an şarj istasyonu çıkmıyor şarj edemezsiniz bu yüzden kullanamazsınız demeleri. umarım içinden çıkıyordur yoksa iadeyle falan uğraşmak çok dert
Satıcı ajazz'sa geliyor sanırım. Yorumlarda gelmeyen 1 kişi var o da eksik kutu içeriği muhtemelen. Gelmese yorumlarda belirtilirdi.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Deniz
sağol aga çok açıklayıcı oldu
Telefon ayarlarına gir. Reklamlar yaz arama yerine, ilk çıkana tıkla, sonra google'ın altında reklamlar yazıyor gene ona da tıkla görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Omer gencer
Kişiye özel sanırsam ,şuan çıkmadı tekrar çıkarsa atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al sata bile gider ikinci el kapalı kutu fiyatları 1200 civarı
2 ay önce 1400e satmıştım. 3 tane almıştım vergi dahil 400 600 liralara falan. Hala kullanıyorum çok güzel mouse.

luffysan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Ören
merak etme kankam TAM TAMINA 10 SAATİR UĞRAŞIYORUM VE ALAMADIM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 tane telefonla denedim 10 saat oldu alamadım
ben hayattan soğudum kaç kez olmadı en son 3 kez oldu sırayla 35tl 70 ve yine 70tl kupon verdi

kai5er

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SF
Bilmiyorum ben direkt ajazz'dan aldım. Şans artık bakalım.
Ben de o satıcıdan aldım. 8k alıcı şarj cihazında mı oluyor. Eğer öyleyse iptal edicem.Bu satıcıdan alanların resimli yorumlarına baktım. Hepsinde şarj cihazı vardı.

Top Bottom